Як не впасти в депресію і відчувати себе щасливою цієї осені

Коли закінчується літо, багато жінок починають поступово втрачати гарний настрій, повільно, але вірно занурюючись якщо не в депресію, то в стан, дуже близький до неї.

Після яскравих, захоплених літніх днинок осінні місяці здаються нескінченними, сірими, нічим не привабливими, причому так вважають не тільки жительки північних районів, але і ті, кому пощастило народитися і проводити всі свої роки на півдні. Осінь для багатьох з них — є осінь і від неї немає порятунку, інформує Ukr.Media.

Вона неодмінно наздожене, візьме в полон і буде тримати до останнього, а там — зима, що ще гірше! Запевняємо вас, це не так! Осінь — не кінець життя, не кінець радості та гарного настрою! І в сезон листопаду теж можна і потрібно бути щасливою! Не варто викреслювати з ваших днів цю пору, ці три чарівні місяця. І вони повинні приносити вам позитивні емоції.

Літо, як правило, завжди веселе, буйне, вируюче… Саме з приходом вересня є можливість трохи не те, щоб зменшити темп, швидше стати більш урівноваженою, нехай і за усіма неминучими справами. За літо наш організм набрався сил, зміцнів. У літні місяці всі, по більшій частині, активно відпочивають, носяться з місця на місце в пошуках розваг, задоволень, кайфу. Осінь же час для іншого роду діяльності. Радійте тому, що ви знову ввімкнетеся в роботу. Навіть якщо вона не дуже улюблена, все одно, відчуєте позитивний заряд — ви готові працювати, ви сповнені енергії, вам є що розповісти, що донести до оточуючих.

Осінь — пора різнобарвна. Вона теж радує нас своєю красою, своїми дарами. У вільний час виїжджайте на природу, неважливо, що це буде: ліс, а бути може затишний сквер або парк. Милуйтеся падаючими листям, хмарами, які пливуть по небу, квітами, такими, як хризантеми… Якщо у вас є діти, прогулянки з ними перетворюються на цілі екскурсії: ви разом знову відкриваєте для себе вже знайомі речі, але тепер ви можете вивчити їх більш уважно, детально і відчути всією душею, кожною клітинкою свого тіла будь-яку дрібницю. Адже щастя, як правило, ховається саме в дрібницях!

Якщо погода не дозволяє вийти на вулицю, "ловіть" хюгге в своїй квартирі або будинку. Напечіть печива, зробіть прості, але смачні бутерброди, заваріть ароматний чай, каву або какао, а бути може і зваріть компот з айви, кизилу або яблук. Накрийте стіл, а краще розташуйтеся на підлозі. Виберіть гарний посуд, скатертину для відмінного настрою. Насолоджуйтеся їжею, кожним шматочком, кожним ковтком. Навіть краплі дощу, б'ючи по склу, можуть подарувати відчуття щастя, неймовірного затишку!

Прекрасне проведення часу восени — це також хороші книги і кіно. Згадайте про такі відомі картини, як "найчарівніша і найпривабливіша", "Службовий роман", "Любов і голуби". Це ті фільми, які можна дивитися всією сім'єю, вони добрі і світлі.

Музика супроводжує нас завжди і восени теж. Сучасна класична… Без неї неможливо уявити собі гармонійне життя!

Осіннє щастя — це ваші улюбленці, акриловий плед, затишна піжама, тепла ванна з ароматичними маслами і піною, запалена свічка, поцілунок і обійми коханої людини, дитяча усмішка, листя під ногами, прогулянки під парасолькою, крики відлітаючих у вирій птахів… Такого щастя, насправді дуже багато, тільки треба навчитися його помічати. І тоді осінь стане навіть краще літа!

Источник