Як правильно позбавитися старого гаманця, щоб добробут залишився поруч

Прикмети, пов'язані з гаманцем.

Гаманець — це важлива енергетична річ людини, яка має свій характер, але водночас відповідає за добробут. Буває, що в ньому протягом довгих років завжди були гроші, і просто так викинути таке джерело доходів не можна, адже можна відлякати успіх. Але що робити, якщо гаманець вже не придатний для подальшої служби, і з'явилася його заміна. У такому разі ми рекомендуємо звернутися за допомогою до народних прикмет, які допоможуть правильно позбавитися старого гаманця, при цьому удачу залишивши поряд з собою, інформує Ukr.Media.

Поради, як правильно позбутися старого гаманця

Фахівці розповіли, що якщо гаманець завжди був наповнений грошима або під час його служби в житті людини було безліч позитивних моментів, які приносили її добрий дохід, то слід обережно розлучатися з такою річчю. Адже можна назавжди перекрити шлях грошей до себе.

Якщо гаманець неабияк поносився і потребує заміни або людина вже встигла придбати новий гаманець, то варто провести певний аналіз старої речі. Необхідно зрозуміти, яку роль він відіграв у житті людини.

Коли під час служби гаманця у житті відбувалося багато позитивних моментів. Наприклад, підвищення по кар'єрних сходах або примноження особистого капіталу, то енергетика такої речі безперечно хороша і її варто залишити, щоб успіх і далі супроводжував цю особу. Для цього грошовий потік, який виходив від старого гаманця, необхідно перенаправити в новопридбаний.

Під час цього процесу не можна, щоб виникли штучні перепони. Саме з цієї причини категорично небажано позбавлятися предмета за допомогою вогню або землі. Ці дві стихії можуть поставити хрест на подіях, які мали відбутися у житті.

Позбутися гаманця за допомогою спалення або закопавши його в землі, можна тільки тоді, якщо він був невдачливим. Тобто при ньому не було успішних угод або постійно відбувалися нещасливі обставини. Тоді це означає, що цей гаманець ніс негатив і краще його позбутися.

Що робити зі старим гаманцем, якщо з'явилася нова заміна

Провівши аналіз старого гаманця людина, зрозуміла яку роль, він грав у її житті. Коли гаманець приносив явний успіх. То просто викинути його не можна, тому що можна втратити успіх. Це вірний помічник, який може послужити людині.

Кожну дію, пов'язану з сімейним добробутом, необхідно обмірковувати, щоб не привернути нещастя до свого життя. Зі старого гаманця, який послужив хорошу службу, фахівці радять зробити щось у вигляді скарбнички, для подальшого притягнення удачі у своє життя. Від непотрібного гаманця, з яким пов'язана лише потреба в засобах або неприємні події варто правильно позбутися.

Але є один важливий момент. Коли вдома вже є один гаманець у вигляді талісмана, то не варто створювати ще один. Такі дії можуть вплинути суперечливо і навпаки відлякати Фортуну.

Буває, що гаманець при заміні його на новий має бездоганний вигляд, можна було б ним ще скористатися довгі роки. Фахівці не радять його передаровувати чи давати дітям для ігор. Бо він збирає в собі сильну енергетику людини.

Прикмети, пов'язані з гаманцем

Фахівці запевняють, що при звільненні від старої речі, яка пов'язана з фінансами людини, дуже важливо дотримуватися деяких правил, наприклад:

  • не показувати, що у гаманці утримувалося;
  • не варто діставати його вміст, коли відчувається поганий настрій або негатив;
  • нікому не можна говорити про обряди на гаманці.

Невдачу у фінансовому потоці можна перевести на іншу людину, здійснивши обряд. Тому не можна ніколи підбирати дрібницю на дорозі. Можливо, хтось на ню зробив відкат. Такі дії відбуваються за нестабільним добробутом, а взявши на себе удар, постраждалий незабаром спостерігатиме, як з його гаманця пропадуть усі гроші, а нових надходжень не буде.

У народі люди вірили, що купуючи новий гаманець, не варто його показувати протягом одного дня або навіть двох. Зі старого гаманця береться найбільша купюра, яка витрачається на солодощі, якими варто пригостити всіх охочих. Важливим моментом є те, що витратити її слід повністю, щоб не було здачі, яку не варто брати.

Якщо людина уві сні викидає старий і пошарпаний гаманець, то попереду на неї чекає фінансове потрясіння. Яке займе досить тривалий час і людині доведеться прожити якийсь час у бідності.

Коли людина втрачає гаманець уві сні, то на неї чекають величезні грошові труднощі. Але червоний гаманець, який наснився, є позитивною прикметою.

Источник