Як скласти новорічний список бажань, щоб усе в ньому збулося

Декілька секретів.

Новорічна ніч — час чудес і казки. У цей час всі сподіваються на виконання своїх заповітних мрій. Втілити бажання в життя можна, якщо правильно скласти їх список. Всього кілька секретів допоможуть виконати всі ваші мрії, інформує Ukr.Media.

Пропонуємо дізнатися секрети, які напередодні Нового року дозволять збутися вашим бажанням. Для цього оформляємо список ваших бажань за всіма канонами.

  • Для початку важливо визначити, які бажання мають для вас першорядну важливість. Пам'ятайте, що бажання повинні бути реалізованими і не повинні завдавати шкоди іншим. Визначившись з порядком необхідно написати список бажань, уникаючи негативних частинок «не» і «ні». Ви повинні мислити так, ніби мрії вже здійснилися.
  • Після того, як ви сформували бажання, необхідно знайти підходящу картинку для кожного з них. Це можуть бути ваші особисті фотографії, фрази або вирізки зображень з журналів. Візуалізація дозволяє налаштовуватися на успіх і не звертати зі шляху до тих пір, поки мрії не втіляться в життя. Список з бажаннями згортають і відправляють в красивий конверт, який потрібно запечатати воском від білої свічки.
  • Запечатаний конверт кладуть під подушку, а в ніч 31 грудня кладуть під новорічну ялинку. Там конверт повинен пролежати протягом 3-х днів. Після цього конверт необхідно заховати в найпотаємніше місце і дістати після того, як перше бажання збудеться. Бажання викреслюється зі списку, а всі картинки, прив'язані до нього, прибираються. Так чинять з кожним бажанням послідовно, поки список не закінчиться.
  • Кожен з нас має право на мрії, які здійснюються, і для цього не обов'язково вдаватися до складних ритуалів. Досить поставити точні цілі і налаштуватися на виконання. Тільки позитивне мислення і бажання дійти до кінця принесуть позитивні зміни у ваше життя.