Як врятувати каву, що втратила смак та аромат

Просто киньте до неї у банку цей продукт.

Багато людей починають свій день із кухля гарячої кави. Однак для того, щоб насолоджуватися напоєм, необхідно правильно його зберігати, щоб він не втратив свої смак і аромат. Але якщо так вийшло, що кава все-таки вивітрилася, її можна ефективно врятувати, всього лише додавши до неї в упаковку один продукт, інформує Ukr.Media.

Як зберігати каву, щоб вона не вивітрювалася?

Кавоманам добре відомо, що найкраще молоти зерна безпосередньо перед вживанням, щоб кава не втрачала свого смаку й аромату. Однак якщо це неможливо, то зберігати мелену каву потрібно правильно. Для цього дотримуйтесь кількох порад, завдяки яким продукт збереже свої смак і аромат.

Перш за все, можна залишити каву в оригінальній упаковці та щільно закрити її за допомогою затискача. Однак якщо ви хочете переконатися у відмінній якості кави, пересипте її в металеву або скляну упаковку, яка щільно закривається. Зберігайте упаковку в затемненій шафі, в якій немає інших ароматичних продуктів і вологи.

Як врятувати каву, що вивітрилася?

Кава все-таки вивітрилася? Нічого не втрачено.

Щоб повернути їй смак і аромат, достатньо перекласти мелений продукт у скляну або металеву ємність, що щільно закривається. Потім покладіть у неї кілька кубиків темного шоколаду і закрийте контейнер.

Уже через два дні ви відчуєте різницю в смаку і запаху кави. Завдяки цьому нехитрому прийому вам більше ніколи не доведеться пити каву, що вивітрилася.

Источник