Як оформити шлюб за добу і куди звертатися?

Діючим законодавством передбачено, що громадяни України можуть зареєструвати свій шлюб впродовж одного дня, тобто в  день подачі відповідних документів до одного з відділень РАЦСу або наступного дня. Вказана можливість одруження за добу передбачена також для іноземців, котрі на законних підставах перебувають на теренах нашої держави та вирішили одружитись на українці чи вийти заміж за українського парубка. Одруження за один день у Льовові можлива тільки за наявності у молодих людей, що вирішили одружитися відповідних документів, підготовити які можуть допомогти фахівці юридичної компанії Lviv Express Marriage.

Деякі особливості реєстрації шлюбу впродовж одного дня

Чинне законодавство України не пред’являє особливих вимог до громадян держави, які вирішили зареєструвати шлюбні узи впродовж одного дня, на відміну від шлюбу, що укладається українцем чи українкою з представниками іноземних держав. Головною умовою для укладання шлюбу з іноземцем за один день є наявність у нього відповідного пакету документів, підготовити який можуть юристи компанії Lviv Express Marriage на основі надісланих на адресу компанії електронних копій.

Після ознайомлення з документами та їхнього вивчення юристи компанії проведуть їхній переклад на українську мову з наступних нотаріальним засвідченням. Перед тим, як оформити шлюб за добу з іноземцем окрім наявності відповідного пакету документів, треба зважати, що:

  • громадянин (-нка) іноземної держави повинна перебувати на території нашої держави цілком легально – тобто на основі спеціальної візи чи перебувати в Україні безвиїзно не більше як три місяці (90 днів) впродовж останніх півроку – вказане правило стосується жителів країн, з якими Україна ратифікувала умови безвізового режиму;
  • громадяни України та іноземці повинні бути не молодшими за 18 років;
  • громадяни України та іноземці повинні бути особисто присутніми на церемонії шлюбу.

Сфера послуг компанії Lviv Express Marriage

Компанія Lviv Express Marriage допоможе українським парубкам та дівчатам оформити з іноземцями шлюб за добу ціна 2023 року не особливо відрізняється від минулорічної та залежить від швидкості оформлення процедури розпису та переліку додаткових послуг, що можуть бути передбачені шлюбною церемонією.

Окрім підготовки відповідного пакету документів до сфери послуг компанії Lviv Express Marriage входить надання вичерпних консультацій щодо переліку необхідних для укладання шлюбу документів, їх легалізація відповідно до вимог українського законодавства та організація шлюбної церемонії від її початку у відділенні РАЦСу і до вибору ресторанного закладу для святкування незабутньої події.