Як отримувати гроші онлайн за знання про спорт

У світі існують мільярди спортивних фанатів. Більшість з них просто дивляться улюблені змагання на дивані перед телевізором чи в інтернеті. Дехто — особисто відвідує ключові матчі. Чи навіть займається улюбленим видом спорту.

Але тільки найрозумніші фанати спорту отримують гроші за свої вподобання. Заробляти на улюбленому хобі можна, здійснюючи ставки на спорт. Правильно вгадавши результат матчу — можна за мить виграти кілька місячних зарплат. Ставки на спорт доступні прямо онлайн. А обрати найкращий сайт для ставок допоможе рейтинг букмекерів України 2023. 

Ставки на спорт — розвага для справжніх фанатів

Беттинг на результати спортивних змагань — ідеальна розвага та додатковий прибуток для спортивних фанатів. Щоб успішно робити ставки на спорт та заробляти на цьому, рекомендується:

  1. Обрати 1-види спорту, у яких ви дійсно розбираєтеся. Не варто намагатися охопити всі напрямки одночасно.
  2. За необхідності — поглибити свої знання про ці види спорту, їх історію, правила, найважливіші чемпіонати. Зробити це можна за допомогою інформативних відео на ютубі.
  3. Підписатися на кілька новинних стрічок, щоб завжди бути в курсі справ — який гравець отримав травму, де відбувається конфлікт у команді та про інші події, які можуть вплинути на результати гри.
  4. Вибрати достойну букмекерську компанію онлайн для ставок. Вона повинна мати гарну репутацію. Та пропонувати коефіцієнти ринкового рівня чи вище. Що забезпечить гарні виграші.
  5. І, звичайно, переглядати у трансляції всі знакові матчі чи змагання у вибраному виді спорту!

Більшість букмекерів пропонують своїм користувачам безкоштовні трансляції головних змагань прямо на сайті.

Як зареєструватися та почати ставити гроші

Почати заробляти на беттингу досить просто. Бетеру-новачку достатньо:

  1. Знайти надійний букмекерський сайт в інтернеті. Для цього краще подивитися кілька рейтингів. Почитати відгуки про БК, яка припала до душі. Та, звісно, особисто відвідати сайт обраного букмекера — щоб переконатися у наявності потрібних видів спорту, розмірі коефіцієнтів, зрозумілій навігації сайту і т.д.
  2. Далі потрібно зайти на сайт БК та пройти реєстрацію на ньому. Всі сучасні букмекери України дозволяють зареєструватися як з комп’ютера, так і з мобільного. Кнопка реєстрації зазвичай знаходиться у правому верхньому кутку. Якщо на неї натиснути — з’явиться коротка анкета нового користувача, яку необхідно заповнити. Зареєструватися можна за номером телефону, адресою електронної пошти чи через деякі соцмережі — залежно від правил конкретної БК.
  3. Третій крок — поповнення рахунку на сайті. Ці гроші будуть використовуватися для здійснення ставок. Внести кошти можна прямо онлайн на сайті букмекера, використовуючи банківську картку. Деякі заклади також дозволяють поповнення з електронних гаманців, у криптовалюті чи готівкою через термінали.
  4. Коли все зроблено — відкрийте лінію, оберіть вид спорту та змагання, на яке бажаєте поставити гроші. Щоб додати результат матчу до купона — достатньо клікнути на його коефіцієнт.
  5. Далі варто перейти у купон. Обрати вид ставки, вказати її суму. Всі обмеження за мінімальними та максимальними лімітами можна побачити тут же.
  6. Якщо бажаєте зробити ставку експрес чи система — можна додати кілька подій до купона. 
  7. Після чого лише залишається перевірити правильність даних і підтвердити ставку, клікнувши по кнопці внизу купона.

Сума ставки списується одразу. Як тільки матч чи змагання закінчується — починається розрахунок всіх зроблених на нього ставок. Якщо беттер виграв — на його рахунок на сайті поступає сума виграшу. Якщо програв — ставка залишається букмекеру.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.
Матеріал пропонується з ознайомчою метою особам, які досягли 21 року і не є рекламою азартних ігор. Також підкреслюємо, що азартні ігри є розвагою і участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів чи альтернативою роботі.