Які засоби підходять для догляду за неслухняним волоссям?

Різноманітність косметичних засобів на полицях магазинів суттєво ускладнює вибір. Для догляду за довжиною традиційно використовують маски, спреї та олії. З їх допомогою можна відростити шикарну шевелюру, яка стане предметом вашої гордості та об’єктом заздрощів оточуючих.

Неслухняним може бути пряме, хвилясте і кучеряве волосся. Якщо в них мало вологи, зовнішній шар кутикули грубіє і швидко ушкоджується. Локони стають пористими, січуться, електризуються, стоншуються і важко піддаються укладання.

Щоб надати пасмам гладкість, блиск та доглянутий вигляд, їх потрібно живити, зволожувати та захищати від несприятливих зовнішніх впливів. З цими завданнями відмінно справляються засоби, що змиваються і незмиваються.

Якісну косметику відомих брендів для догляду за неслухняним волоссям можна купити в інтернет-магазині Watsons. Швидко знайти потрібний товар у списку каталогу допоможе зручний пошук по сайту https://www.watsons.ua/ru/volosy/maski-masla-i-sprei-/c/R300

Зволоження та харчування по максимуму — догляд, що змивається

У категорію засобів, що змиваються, входять маски. У їх складі є речовини, що запечатують вологу всередині стрижня (силікони та олії) та відновлюють їх структуру (кератин, кераміди, протеїни перлів та шовку). На неслухняному волоссі також добре працюють засоби на основі рослинних екстрактів: ромашки, зеленого чаю, лаванди та герані.

Швидка допомога на кожен день — незмивний догляд

Незмивні засоби, а саме масла для неслухняного волосся, відіграють в основному захисну роль. Вони обволікають локони невидимою плівкою і надають їм здорового блиску. У складі часто є антистатичні компоненти, що полегшують розчісування. Особливою популярністю користуються термозахисні олії, які захищають пасма під час сушіння феном або використання праски, а також роблять процес укладання легшим.

Для досягнення найкращого результату власницям неслухняного волосся варто використовувати незмивний догляд нарівні зі змивається. Вони доповнюватимуть один одного.