Кейт Міддлтон знову довела, що гідна звання справжньої ікони стилю

Герцогиня у кам'яній сукні підтримала британську моду.

Кейт Міддлтон вручила премію королеви Єлизавети II за Британський дизайн в Музеї дизайну в Кенсінгтоні, з'явившись на заході в ефектній сукні смарагдового кольору, інформує Ukr.Media.

Наряд з фактурного жаккарда від дизайнера Еделіни Лі продається за ціною 785 фунтів стерлінгів (близько 30 тисяч гривень). Модель називається Pedernal ("Кремінь"). Сама дизайнерка назвала незвичайну тканину "дрібними камінчиками".

Герцогиня часто використовує зелений колір в своїх образах, він дуже їй йде. Але шанувальники помітили інше — Кейт схудла ще сильніше, вона виглядає майже виснаженою. Відомо, що герцогиня щодня займається спортом, захоплюється гольфом і їздою на велосипеді. Бігові марафони, в яких вона періодично бере участь, показують, що багатодітна мама знаходиться у відмінній спортивній формі. Що стосується харчування, в інтерв'ю Кейт розповідала про симпатії до дієти Дюка.

Підписники відзначили, що за останні роки з сяючої дівчини Кейт перетворилася на втомлену жінку. Їй доводиться виконувати безліч нелегких обов'язків і жити в строгому режимі. Завдяки інтерв'ю принца Гаррі, багато людей вперше познайомилися з виворотом королівського життя, де родичам королеви доводиться роками приховувати втому, хвороби і нервове виснаження.

Источник