Кріштіану Роналду вперше показав свою новонароджену дочку

Роналду показав дочку: зірковий футболіст поділився знімком новонародженої дитини з фанатами. Вона і його дружина вже вдома в колі сім'ї.

Ще зовсім недавно Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес пережили найгірше, що тільки може статися з батьками — втрату своєї дитини. Сімейство чекало двійню, але, на жаль, хлопчик не вижив. Це, безумовно, жахлива трагедія, і зараз весь світ намагається підтримати Кріштіану і його сім'ю. Але є і те, що трохи скрашує весь жах ситуації. Одна дитина з двійні вижила, і нещодавно Роналду показав дочку своїм фанатам, інформує Ukr.Media.

Як повідомив сам футболіст, він вже забрав дружину з дитиною додому. Все-таки в колі сім'ї набагато легше буде впоратися з втратою. І щоб трохи скрасити занепокоєння фанатів, Кріштіану поділився теплим сімейним знімком.

"Будинок, милий дім. Джіо і наша дівчинка нарешті разом з нами. Ми хочемо подякувати всім за всі добрі слова і вчинки. Ваша підтримка дуже важлива, і ми всі відчули любов і повагу, які ви відчуваєте до нашої сім'ї. Тепер прийшов час бути вдячними за те життя, яке ми тільки що прийняли в цей світ", — підписав фото зірковий футболіст.

До слова, Кріштіану, здається, дуже важко справляється з втратою. Він пропустив важливе дербі проти "Ліверпуля", але вже наступного дня повернувся до тренувань і навіть взяв участь у наступному матчі. Роналду відзначився голом у ворота лондонського "Арсеналу" і присвятив його своєму синові.

Також слід зауважити, що практично весь футбольний світ об'єднався навколо Роналду. Його підтримали не тільки одноклубники, але навіть зірки світового футболу, такі як Пеле або Гаррі Лінекер. А фанати "Ліверпуля" — найпринциповішого суперника "МЮ" — навіть влаштували цілу акцію підтримки під час матчу.

У коментарях під фото теж вистачає теплих слів від шанувальників. Фанати написали: "Бог благословить тебе і твою сім'ю, Кріштіану!", "Будь сильним, батько", "красива сім'я! Бажаю вам всім сил і щастя!" І все в такому дусі. За що сім'я футболіста дуже вдячна.

Кріштіану Роналду показав дочку шанувальникам так рано, напевно, щоб віддячити людям за підтримку. Показати їм, що життя триває і попереду все обов'язково буде добре. Сподіваємося, що футболіст і його дружина щиро в це вірять і зможуть з гідністю подолати це страшне випробування.

Источник