Мілла Йовович на прогулянці з дочкою привела фотографів у захват

Актриса завжди виділялася серед своїх зіркових колег безпосередністю і природністю.

Актриса Мілла Йовович завжди привертає до себе підвищену увагу через неохайні образи на вечірках і навіть на червоній доріжці. Зірці Голлівуду все одно, як вона виглядає — Мілла неабияк економить на візажистах і стилістах. Вона без збентеження відвідує світські заходи в м'ятих сукнях і з "гніздом" на голові. Актриса пропагує природність, прийняття себе і позитив. Правда, місцями її філософія життя дуже вже нагадує банальне невміння доглядати за собою, інформує Ukr.Media.

Днями Міллу з донькою Евер зняли на прогулянці по Нью-Йорку. Актриса була в своєму репертуарі: тонка і розтягнута футболка, ліф, що стирчить з-під неї, божевільного забарвлення сорочка з короткими рукавами і джинси, невдало обтягнули стегна. Її обличчя також викликало занепокоєння шанувальників: мішки під очима і зморшки. Можливо, актриса мучиться безсонням, або їй не дає спати дворічна дочка.

Побачивши фотографів, мама з донькою від душі позували: 14-річна Евер веселилася, задираючи ноги і змушуючи Міллу реготати від душі.

До речі, незважаючи на юний вік, дівчинка має серйозний досвід в моделінгу і отримувала головні ролі у фільмах.

Мілла Йовович (Міліца Наташа Йовович) народилася 17 грудня 1975 року в Києві, її мама — радянська актриса Галина Логінова ("Тіні зникають опівдні", "Багато шуму з нічого"). Батько-серб українського походження, хірург Боги Йовович. У 1981 році сім'я емігрувала до Лондона, а потім до США, щоб він мав можливість продовжити свою медичну кар'єру. Всі сили батьки кинули на те, щоб у дочки була кар'єра в шоу-бізнесі. У 11 років Мілла з'явилася на обкладинках 15 модних журналів, а в 1988 році почала зніматися в кіно. У 2009 році Мілла Йовович вийшла заміж за режисера Пола Андерсона, це був її третій шлюб. У подружжя три дочки — Евер Габо Андерсон (2007), Дешілл Іден Йовович-Андерсон (2015) і Ошин Ларк Елліот Йовович-Андерсон (2020).

Источник