Мед і куркума: найпотужніший антибіотик, який навіть лікарі не можуть пояснити!

Дивовижний засіб!

Куркума є однією з найпопулярніших спецій у всьому світі і володіє надзвичайними кулінарними і лікувальними властивостями. Вона використовується в аюрведичній, індійській і китайській медицині протягом тривалого періоду часу. Ця пряність має унікальний аромат і темно-жовтий колір, інформує Ukr.Media.

Люди використовували її в якості потужного природного засобу для вирішення цілого ряду проблем зі здоров'ям, таких як проблеми з диханням, захворювання печінки, проблеми з шкірою, розтягнення м'язів, порізи і рани, а також проблеми з шлунком. Більш того, вона може бути дуже корисна проти проблем травлення, різних типів інфекцій, запалень, а також злоякісних пухлин.

Ось чому куркума настільки важлива для нашого здоров'я і благополуччя

Куркумін, активний інгредієнт в куркумі, володіє протизапальними, антиоксидантними та антимікробними властивостями, які роблять його ідеальним природним рішенням для мікробів, гастритів, виразкової хвороби шлунка.

Дослідження показують, що ця життєво важлива речовина здійснює позитивний вплив на ДНК, виживаність клітин і на молекули запалення. Він також здатний знижувати симптоми остеоартриту; це може бути досягнуто шляхом прийому 200 мг куркуми на щоденній основі.

Турмерон — ще один інгредієнт в куркумі, і він відомий як біоактивний елемент, який має здатність покращувати функцію мозку і лікувати хворобу Альцгеймера, відновлюючи клітини в мозку.

Як зробити природний антибіотик з куркумою

Потрібно:

-1 ст. л. куркуми

-100 г органічного меду

Приготування:

Помістіть інгредієнти в скляну банку і добре перемішайте.

Використання: Якщо у вас грип, приймайте по пів-ложки антибіотика щогодини. На наступний день візьміть ту ж дозу, але кожні 2 години. На третій день приймайте ту ж дозу три рази в день. Перед тим, як проковтнути суміш, переконайтеся, що ви розплавили її в роті. Не соромтеся додавати її в щоденну чашку чаю або молока.