Міцний алкоголь на весіллі: що поставити

Підготовка до весілля – нелегкий процес. Багато молодят зараз обирають безалкогольні свята, а дехто досі ретельно обирає міцні алкогольні напої. Замовити достатню кількість напоїв завжди можна в Novus. Спеціалісти популярної мережі розкажуть, що краще поставити на святковий стіл.

Алкогольні напої на весільному столі

Зазвичай на весіллі подається ігристе вино, яке має литися рікою, звичайне вино та більш міцні напої. У більшості випадків напої з міцним характером обирають чоловіки. Ось що вони полюбляють:

  • горілка;  
  • коньяк;
  • віскі;
  • бренді;
  • джин;
  • ром абощо.

Молодята в більшості випадків не вживають міцний алкоголь, тому на їхньому столі переважає ігристе чи звичайне вино, різноманітні коктейлі. Потрібно брати перевірені марки якісного вина, щоб не зіпсувати свято неякісною продукцією та негативними наслідками її вживання.

Що поставити на стіл гостей

У кожного власні уподобання щодо алкогольних напоїв. Традиційно на столі переважала – горілка (оковита). Тільки з часів СРСР зʼявилися любителі коньяку. Хоча дехто полюбляє віскі чи бренді, джин – не можна сказати що цей алкоголь популярний на весіллях.

Найбільше за все, за статистикою, на весіллях споживають саме горілку. Однак у сучасному світі зʼявилося чимало альтернатив, які полюбляє молодь: зокрема, джин, віскі, лікер. Тут варто опиратися на вподобання новоспеченого подружжя та смаків їхніх гостей: буває, що в воєнний період люди економлять на пишному весіллі та спиртному, і ці гроші надсилають для ЗСУ.

Перевірка якості

Надважливо перевірити якість міцних алкогольних напоїв. Звісно, це має бути продукція відомих виробників. Якщо горілка має солодкуватий присмак, то це свідчить про її невисоку якість.

Коньяк перевіряють інакше: необхідно залишити відбиток пальця на зовнішньому боці бокала, і налити в нього коньяк. Якщо коньяк якісний, то через напій має бути видно відбиток на протилежній стороні.  

Віскі перевіряють на запах: спочатку напій наливають у бокал та вдихають його аромат. Після цього бокал виливають і чекають, поки стінки бокала висохнуть. Потім знову вдихають аромат: запах має бути ідентичним. Крім алкоголю, варто не забути замовити і інші напої: їхній вибір на Novus.online вражає.      

 Не забувайте, що надмірне вживання алкоголю – шкідливе для вашого здоровʼя.