Мішель Андраде розповіла про розрив з Потапом та Горовою

Мішель Андраде розповіла про обставини завершення співпраці з Потапом та його екс-дружиною Іриною Горовою.

Своє рішення про звільнення з лейблу вона пояснила тим, що відчула, ніби її творчі устремління не зрозуміли продюсери, інформує Ukr.Media.

«Бізнес та творчість — це дві паралельні реальності. Наші погляди почали розходитися, і я почала відчувати тиск, хоча вони багато зробили для мене. У міру розриву співпраці я відчула себе вільнішою. Я почала бачити нові горизонти… Я очікувала, що розрив буде болючішим, але тоді вже почалася війна і ніхто не хотів зайвих конфліктів».

Співачка не шкодує про це рішення, вважаючи його важливим досвідом. Згадуючи початок співпраці, коли їй було 18, вона відзначає свою інфантильність та повне нерозуміння процесів.

«Для мене це стало утиском у творчості, у моїй музиці. Мені не дозволяли робити так, як я хотіла. Я розумію, що на те були свої причини, але тоді думала, що мене просто не розуміють. Це, звичайно, було досить наївно, як у стосунках між батьками та дітьми. Після того, як ми розлучилися, я випустила кілька своїх пісень і зрозуміла, що є індивідуальна творчість, а є бізнес, який забезпечує заробіток. У цей момент я почала розуміти їхню точку зору», — додала Мішель.

Наразі Андраде підтримує спілкування лише з Позитивом. На її думку, Ірина Горова вміє розділяти бізнес та емоції, саме тому вона уникає конфліктів. Але Мішель вважає, що Потап може відчувати якусь образу на неї.

«З Потапом все складніше, він творча особистість… Мені здається, він трохи скривджений на мене, тому що вклав душу та фінанси… Я думаю, що він все ще має якесь відчуття образи».

Источник