Названий чоловік з найкрасивішим обличчям на планеті

І він не з Голлівуду!

З 1990 року популярний розважальний таблоїд TC Candler публікує рейтинги найкрасивіших людей світу. Цього року його очолив 25-річний Бірманський актор і модель, Пайнг Такхон. Він випередив Кріса Хемсворта в суперництві за титул головного красеня планети, ми пропонуємо дізнатися, чому це знаковий момент в його долі, інформує Ukr.Media.

У актора вже є безліч фанатів, і шанувальників. Пайнг Такхон відомий в соцмережах своїми фотосесіями в образі буддійського ченця, не менш часто, він знімався з улюбленицями-кішками, в його будинку їх дев'ять.

На батьківщині в Бірмі, актор користується величезною популярністю, як і в сусідньому Таїланді. СІС Ко Пайнг, місце де народився знаменитість, розташований на півдні М'янми (неподалік провінції Ранонг в Таїланді). Пайнг в моделінгу з 2014 року, в кіно він дебютував у 2017 році, в бірманському фільмі «Опівнічний мандрівник».

У тому ж році випустив музичний альбом «Chu Thit», доходи від якого пожертвував на благодійність для дітей-сиріт Бірми. Своє рішення він прокоментував тоді прихильністю до буддизму, за словами Пайнга, добрі справи завжди ведуть до хорошого.

У день, коли стало відомо про його перемогу в б'юті-рейтингу, актора ув'язнили за відкриту підтримку в соцмережах, протестуючих проти уряду. Вироку Пайнг Такхонг чекав з квітня нинішнього року, коли був поміщений під варту. Згідно рішення суду, йому належить провести в катівнях три роки.

За даними правозахисників, на сьогодні в столиці Бірми, М'янмі, утримуються під вартою понад сім тисяч протестантів, а жертвами протистояння стали, більше тисячі, людей з початку року.

Завдяки рейтингу краси, інтерес до персони молодого актора, на думку експертів, приверне увагу світової громадськості до питання про врегулювання політичної кризи в країні.