Олена Кравець розповіла, чому попросила дочку з’їхати, коли їй було 15 років

Чоловік крутив біля скроні.

Олена Кравець зізналася, чому її старша дочка Марія так рано переїхала з Отчого Дому. В цей момент Маші дев'ятнадцять років, але з батьками вона не проживає з п'ятнадцяти. За визнанням Олени, такий захід був вимушеним. П'ять років тому Кравець народила двійнят, і якийсь час вона з дітьми і чоловіком проживала в будинку, але прийняла рішення повернутися у квартиру. Тоді Олена і подумала запропонувати старшій доньці пожити окремо. "Це було питання логістики. Їй було ближче добиратися до школи, там були її друзі, з якими вона проводила практично весь час. А у нас народилося двоє дітей, і вона не зобов'язана була за ними доглядати», — говорить актриса, інформує Ukr.Media.

Чоловік Олени Кравець тривалий час не підтримував таку ідею. "Він крутив біля скроні і був проти. Я йому приводила всі доводи, що над нею будуть проживати наші друзі, під нею — її подруги, а я спілкуюся з їх мамою. Загалом, її тил був прикритий, двір охороняється, під'їзд теж. Я прикрила з усіх боків", — каже Олена. Ідею підтримала мама однокласниці, і запропонувала жити обом дівчаткам в їх квартирі, поки самі вони проживають за містом.

"Хочу звернутися до мам, яких не влаштовує побут їхніх дітей. Коли відбувається таке, і дитина опиняється з побутом сам на сам, відбуваються чарівні метаморфози", — говорить знаменитість. Вона впевнена в тому, що таким чином Маша стала більш самостійна і усвідомлена.