Ополіскувач для ротової порожнини: наскільки актуальним є цей продукт?

Правильний, регулярний догляд ротової порожнини – єдиний спосіб мінімізувати відвідування стоматологічної клініки. І для комплексної турботи про стан зубів та ясен недостатньо використання виключно пасти: спеціальний ополіскувач діє відразу в кількох напрямках, м’яко знезаражуючи та усуваючи неприємний запах.

онлайн-аптека Здравица

 

Ополіскувач для рота: ключові функції

Щоб не нашкодити, а справді принести користь здоров’ю, для повсякденного догляду важливо використовувати лише сертифіковані, безпечні засоби. І для покупки паст, зубних щіток, ниток та ополіскувачів найкращим варіантом стане аптека онлайн https://zdravica.ua/, в якій можна замовити якісні продукти для ротової порожнини. Спеціальні розчини використовуються як не основний, а додатковий інструмент, а їх використання актуально в таких випадках:

  • десни запалилися або кровоточать;
  • необхідна профілактика утворення карієсу;
  • встановлено брекети чи пластини;
  • проведено стоматологічні процедури або хірургічне втручання;
  • з’явився неприємний запах із рота.

Ополіскувачі актуальні для тих, хто надає перевагу напоям, здатним пофарбувати зубну емаль: чорна кава, фруктові соки, червоне вино. Для дітей розроблені спеціальні серії з приємними смаками, які можна застосовувати з 6 років. І це чудове рішення, адже школярі нерідко нехтують правильною гігієною зубів і правильним чищенням, а ополіскувач дає можливість легко компенсувати цей недолік.

Як правильно використовувати ополіскувач для ротової порожнини?

Види засобів, призначених для піклування про здоров’я ротової порожнини, досить різноманітні. Можна легко підібрати відбілюючі, освіжаючі, відновлюючі продукти, а також віддати перевагу серіям, які знижують чутливість ясен. Всі ополіскувачі містять знезаражувальні компоненти, що ефективно пригнічують активність шкідливих мікроорганізмів та розвиток карієсу. Використання засобу не завдає жодних незручностей. Базовий порядок дій:

  • ретельно очистити зуби за допомогою щітки та пасти;
  • прополоскати ротову порожнину невеликою кількістю ополіскувача, не допускаючи ковтання;
  • протягом півгодини після процедури відмовитись від води та їжі.

В інтернет-аптеці «Здравица» представлений найширший вибір засобів для дітей та дорослих, призначених для піклування про ротову порожнину. У каталозі є детальний опис кожної серії, що дозволяє вибрати оптимальний продукт, що повністю відповідає поточним потребам покупця.