Ось навіщо насправді потрібно класти порожні тарілки в морозилку

Цей геніальний трюк мало хто знає.

Існує багато незвичайних, але дуже корисних лайфхаків. Один із таких — хитромудрий прийом із тарілками, які потрібно покласти в морозильну камеру. Цей лайфхак допоможе вам зберегти дорогоцінний час і навіть здоров'я, інформує Ukr.Media.

Здавалося б, навіщо класти порожні тарілки в морозильник, у якому в багатьох і так майже немає місця. Але, повірте, навіть якщо ви залишите їх на хвилин 15-20, вони чудово допоможуть у деяких ситуаціях.

Річ у тім, що гарячу їжу в холодильник класти не можна. А їсти її одразу теж шкідливо для шлунка, крім того, можна обпекти і стравохід. Виходить, якщо ви поспішаєте, поїдання занадто гарячої їжі ні до чого доброго не приведе.

Тому просто заздалегідь поставте тарілку в морозильну камеру, на яку згодом викладете страву після її приготування. Таким чином, при зіткненні з холодною поверхнею тарілки страва знизить свою температуру, але не стане відразу холодною.

Є й інший спосіб. Можна також використовувати кубики льоду. Візьміть миску з водою, насипте в неї трохи солі та додайте кубики льоду. Поставивши на миску тарілку або поклавши поруч із нею їжу — так ви зможете охолодити її без холодильника.

Источник