Особливості ставок-експресів в БК Вібет

Букмекерська контора Вібет пропонує гравцям кілька видів парі. Як показують відгуки, ставки-експреси набагато популярніші за ординари та системи. Вибір на користь експресів пояснюється кількома причинами:

  • можливість об’єднання кількох результатів в одній ставці;
  • перемноження коефіцієнтів, що збільшує потенційну суму виграшу;
  • вигідність експресів на тривалій дистанції.

Розберемося, що таке ставка-експрес, які результати можна додавати в експреси, і в яких випадках експреси вважаються виграшними.

Що означає експрес-ставка?

Експресом називається така ставка, в яку додається більше одного результату. Даний вид ставки дозволяє розраховувати на значний прибуток навіть за невеликої початкової суми. В один експрес можна поєднати до 20 результатів. Головна умова експреса – незалежність включених у ставку подій одна від одної. Це означає, що ви не зможете додати в експрес ставку основний результат футбольного матчу і, наприклад, тотал кутових.

В іншому БК Вібет не обмежує гравців щодо вибору подій для експресів. Так, за бажання ви зможете додати в один експрес події з різних видів спорту. Іноді – найчастіше у бонусних та акційних програмах – БК Вібет обмежує вибір подій для експресів. Наприклад, для формування експресу можуть бути запропоновані лише матчі окремих турнірів чи країн.

Щоб додати потрібні результати в купон експресу, досить просто натискати на відповідні коефіцієнти передматчевої або лайв-лінії. Як тільки ви виберете більше одного результату, система автоматично визначить ставку як експрес. При підтвердженні купона ставки потрібно ще раз перевірити додані результати та коефіцієнти, а потім підтвердити розміщення парі. Розрахунок експресу буде зроблено в той момент, коли завершиться остання за хронологією подія, додана в купон.

Читайте також: Букмекерська контора VBet ставки на спорт та великий асортимент ігрових автоматів

Коли експрес вважається виграшним?

Експрес приносить виграш тільки в тому випадку, якщо з потрібним рахунком зіграють всі події, додані до купона ставки. Навіть якщо всього один із двадцяти результатів буде спрогнозовано невдало, весь експрес вважається програшним. Умовно кажучи, результату, що програв, присвоюється коефіцієнт 0.0, і при перемноженні всіх котирувань і суми ставки виграш все одно дорівнює нулю.

Якщо всі результати, додані в експрес, були спрогнозовані правильно, ставка вважається виграшною. Сума виграшу визначається як добуток всіх коефіцієнтів та ставки. Якщо за одним або декількома наслідками букмекер оголошує повернення, то ця подія просто не враховується при розрахунку виграшу.

Переваги експресів

Значне збільшення суми виграшу. Якщо при ординарах отримати суттєвий виграш можна лише за серйозних вкладень, то експреси дозволяють виграти багато, ризикуючи малим. Звичайно, головне не перестаратися і не додати до експресу 15 подій з коефіцієнтами 3.0 і вище. Але навіть три результати з котируваннями 1.4 – 1.7 значно збільшують загальну суму виграшу.

Можливість відбити невдалу ставку за один раз. Ми не рекомендуємо кидатися у відіграш на емоціях після невдачі. Але повернути програні засоби за допомогою експресів – простіше. Знову ж таки з тієї причини, що є можливість поєднати кілька ставок в один купон.

Великий вибір стратегій. Ставки-експреси дають багато варіантів вибору прихильникам різних ігрових стратегій. Існує низка схем гри, які підходять виключно для ставок експресами. Якщо використати їх для ординарів, нічого не вийде.

Джерело: https://zv.zp.ua/detalnij-ogljad-bukmekerskoi-kontori-vbet-dlja-gravciv-z-ukraini/