Побутові секрети грошового потоку

Спробуйте скористатися даними трюками.

Отримали зарплату, а гроші пішли як пісок крізь пальці в короткий проміжок часу, як ніби їх і зовсім не було. Знайома ситуація? Якщо так, тоді візьміть на озброєння поради щодо залучення грошового потоку. І навіть якщо ви не цікавитеся езотерикою і скептично до неї ставитеся, все одно спробуйте скористатися даними трюками: побачите їх ефективність, інформує Ukr.Media.

Зберігайте зарплату протягом доби

Не можна витрачати зарплату протягом доби. Річ у тім, що гроші вимагають дбайливого до себе ставлення. Коли ви відразу починаєте від них позбавлятися після того, як вони до вас прийшли, то навряд чи вони захочуть до вас повертатися. Тим самим ви самі собі перекриваєте фінансовий потік.

Вчиняти треба так. Отримали зарплату, перерахуйте гроші і акуратно складіть їх в будинку. Нехай полежать рівно 24 години з того моменту, як з'явилися у вас. Якщо гроші прийшли на карту, то відкладіть в сторону карту. Потерпіть добу: не робіть ніяких покупок, не погашайте заборгованості і т.д. Дайте можливість грошам відкрити вам грошовий потік, зарядити енергією.

Навіть якщо ви не вірите в езотерику, подумайте про користь такого лайфхаку з точки зору логіки. Відклавши гроші на добу, ви на радощах не витратите всю зарплату на шопінг. У вас буде час подумати, які рахунки оплатити (в якому порядку і в який час), розставити пріоритети і продумати свій бюджет на майбутній місяць.

Трюки для процвітання

Слідкуйте за чистотою і порядком в будинку, адже це секрет багатства і благополуччя. Чим сильніше захаращений будинок — тим більше ймовірності загрузнути в боргах і в злиднях. Починайте замітати і пилососити від порога всередину будинку. Таким чином "розчистити" собі грошовий потік.

Залишайте на столі щось смачне їстівне. Наприклад, поставте вазочку з цукерками або фруктами. Під скатертину підкладіть монетку — це ваш амулет для залучення фінансів.

Не розкидайте гроші по будинку або по кишенях різних речей: зберігайте їх в одному місці. Переконайтеся в тому, що купюри не рвані і не м'яті. Позбавтеся від звички м'яти гроші, розпихаючи їх по кишенях.

Купуйте рослини, що залучають удачу, а саме бамбукове дерево, товстянку, доларове дерево. А ось від кактуса і тещиного язика краще відмовитися.

Застереження

Є прикмети, які довели свою ефективність протягом століть. Ось, що не можна робити, щоб не привернути бідність:

  • прати після заходу сонця;
  • викидати сміття в темний час доби;
  • давати гроші лівою рукою;
  • піднімати монетки або купюри на перехресті.

Источник