Предмети, які потрібно носити в сумці, щоб покращити своє фінансове становище

Талісмани для залучення грошей.

На перший погляд, обереги здаються звичайними прикрасами, але це не так. Головне — вірити в те, що вони здатні творити чудеса, і через деякий час ви самі переконаєтеся в цьому. Одне з найпопулярніших призначень талісманів — залучення грошей. Є кілька предметів, які притягують багатство, інформує Ukr.Media.

Монетка золотого кольору

Монети — найпоширеніший оберіг у багатьох країнах. Нерозмінна монета — оберіг, який при правильному використанні допоможе забезпечити фінансову стабільність.

Покладіть її в кишеню сумки або в маленький мішечок. Не важливо, що це буде за монетка — 5 українських гривень або валюта іншої країни. Головне, щоб вона була золотого кольору.

Не розмінюйте і не витрачайте її. Таким чином ви натякнете долі про намір стати багатшими.

Корична паличка

Багато людей знають, що кориця приносить удачу. Існує старовинна легенда про птаха Фенікс, який відроджувався з багаття, зробленого з листя цієї рослини, і тим самим передав кориці свої магічні властивості. Вважається, що кориця покращує красномовство, заряджає енергією і бадьорістю, сприяє поліпшенню фінансового стану і додає впевненості.

Покладіть коричну паличку в сумку, примовляючи: "Кориця до грошей! Я багатію!". Вірте в це, частіше думайте про результат. До спеції можна додати засушений листок м'яти.

Перед важливою подією, щоб оберіг спрацював, крім сумки, можете додати дрібку спеції в черевик або випити чаю з нею перед виходом з дому.

Горіх

Талісманами вважаються самі по собі плоди, не шкірка. Найкраще підійде мигдаль або фундук. Щоб не втратити, горіхи можна покласти в мішечок, зашити в ладанку або заплести в брелок.

Мигдаль вважають символом відродження, початку нового. Горіх дає мудрість, пильність, стриманість, допоможе прийняти правильне рішення. Плоди рослини допоможуть уберегти від фатальних помилок і знайти душевну гармонію, що дозволить вам прийти до фінансового достатку.

Фундук — оберіг від злих сил. З давніх-давен в народі вірили: якщо носити його в кишені, він призведе до багатства.

Щось червоне

Червоний колір насичений зарядом енергії, життєвою силою. У народі вважають, що він здатний відганяти негатив і володіє сильною енергетикою. Він оберігає від пристріту і псування.

Покладіть в сумку будь-який предмет цього кольору. Підійде камінь, намистина, нитка, гудзик, кулон, брелок. Гаманець теж бажано мати червоний, так як колір привертає увагу грошей.

Сенс в самому кольорі предмета, а не в його призначенні, але краще, щоб цей талісман був з натуральних матеріалів (дерево, рослина, метал).