Предмети, які потрібно тримати в будинку, щоб влаштуватися на роботу своєї мрії

Предмети, які допоможуть отримати нову роботу.

Пошук роботи — процес непростий. Якщо хочеться не просто знайти підходяще місце, а влаштуватися на роботу своєї мрії, то доведеться докласти чимало зусиль, інформує Ukr.Media.

Крім професіоналізму і високої конкурентоспроможності вам можуть допомогти предмети, які прискорять виконання заповітного бажання.

Нова пара взуття

Виберіть в магазині туфлі, в яких ви хотіли б ходити на нову роботу. Купіть їх, але не надягайте, а поставте біля вхідних дверей. Цією дією ви транслюєте Всесвіту, що вже перебуваєте в повній готовності вийти на роботу своєї мрії і чекаєте тільки запрошення.

Дуже важливо не просто купити будь-яку пару, а вибрати саме ту, що вам дійсно по серцю. Ретельно розглядайте взуття, уявляйте, як ви будете щоранку виходити в ньому з дому і намагайтеся на кілька секунд затриматися в цьому солодкому моменті.

Нові туфлі принесіть додому, витягніть їх з коробки, поставте в передпокої на видне місце і кожен раз, дивлячись на них, думайте про те, як скоро ви їх одягнете.

Товстянка

Про те, що кімнатна рослина товстянка привертає в будинок гроші, відомо давно. Але багато хто забуває про те, що вона приваблює не тільки фінанси, але і джерело їх заробітку.

Заведіть вдома цю рослину і добре за нею доглядайте. Дуже важливий момент — не беріть горщик з товстянкою у рідних і подруг — буде вважатися, що ви їх обкрадаєте і добра це не принесе.

Не просіть рослину у знайомих на час, щоб потім повернути її назад після виконання бажаного. Посадіть власний паросток і всякий раз, поливаючи його, уявляйте, що ви вирощуєте зерно своєї мрії. Дуже скоро вам відкриється можливість влаштуватися на бажану роботу.

Новий костюм

Придбайте костюм з метою носити його на нову роботу. Спосіб дії цієї прикмети аналогічний першому, з новими туфлями.

З душею підійдіть до вибору нового костюма. Уявляйте, як ви шикарно в ньому виглядаєте, коли майбутній роботодавець знайомить вас з колективом. Обов'язково відчуйте цей стан і зафіксуйтеся в ньому на кілька секунд.

Новий одяг не надягайте, а повісьте вдома туди, де часто будете його бачити. Всякий раз, дивлячись на вішалку з костюмом, знову згадуйте себе в ньому і уявляйте, як ви входите в улюблений офіс.

Відчуття, ніби бажане вже виповнилося, прискорить реалізацію вашої мети, і незабаром ви дійсно одягнете новий костюм за призначенням.

Коричні палички

Кориця не тільки надає спокусливий аромат випічці, але і використовується в якості амулета для залучення фінансового благополуччя.

Ця пряність володіє потужною енергією, тому в давнину її називали «грошовою спецією».

Розкладіть на видному місці коричні палички і кожен раз, дивлячись на них, уявляйте здійснення своєї мрії. Кориця приверне удачу у ваше життя, і ви побачите нові можливості легко і швидко отримати бажане.