Привітання з днем народження бабусі

Щирі вітання з днем народження бабусі

Бабусю, ти така прекрасна, неповторна і мудра. У тебе все завжди виходить і задається, нехай так буде завжди. Пам’ятай, що ти маєш нас, приїжджай до нас частіше, ми завжди раді тебе бачити. З днем народження!


З днем народження, бабусю,
Щиро я вітаю Вас!
Щоби був щасливим, добрим
Кожен день і кожен час.

Щоб здоров’я було море,
Сили і удачі — теж.
Я бажаю для Вас ласки
Та ще й радості без меж.


Бабулічка, з Днем народження! В цей незвичайний для мене день я поспішаю тебе привітати і побажати незгасимої життєвої енергії, чудесного здоров’я і променистих днів. Хочу ще сказати спасибі за тепло і ласку, якою ти так щедро дарувала мені.


Лагідна, рідненька, добра і проста,
Наша дорогенька, наша золота,
Натруджені руки, мудрії слова,
Вам ніколи, бабусю, спокою нема.
Тож дозвольте в день такий святковий
Побажати щастя, радості в житті,
Щоб не знали, горя ви ніколи
І до 100 років ви для нас жили!


Дорога бабуся, куди б нас доля не закинула і як далеко ми не перебуваємо, але в твій День Народження ми завжди поспішаємо до тебе в гості, щоб привітати тебе і побажати в це свято великого здоров’я, тепла, довголіття і відчути теплоту твого затишного і рідного будинку.


Моя улюблена бабуся, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб ти завжди була в доброму здоров’ї і прекрасному настрої. Нехай близькі і рідні люди радують тебе, піклуються і оберігають. Нехай життя приносить дивовижні сюрпризи і щасливі моменти. Щастя тобі, моя найкраща бабуся!


Вітання бубусі з днем народження своїми словами

Бабуся, відчувай себе на 18 років, виглядай на 20, нехай сусідки пліткують, подруги заздрять, дід ревнує, а ти сяй і радій. З Днем народження!


Мила бабусю, наш промінчик світла, тепла, затишка і чарівництва. Ти завжди обіймеш, підбереш найпотрібніші і правильні слова, ти рідніше всіх на світі. Приймай ці щирі вітання і вдячність за кожну мить, яку ти поруч!


З днем ​​народження, дорога моя бабуся. Нехай все хороше залишиться в пам’яті, нехай все добре чекає тебе попереду, нехай все щасливе неодмінно трапляється в житті, нехай все непогоже обходить тебе стороною. Бажаю тобі здоров’я, енергії і незгасного вогника твого запалу.


Скільки теплих і ніжних слів я завжди чую від тебе. Але зараз моя черга, бабуля, сказати все найщиріше тобі. Я бажаю тобі жити з посмішкою на обличчі, не засмучуватися через дрібниці, берегти своє здоров’я. Я завжди буду поруч, якщо тобі щось знадобиться.


Улюблена бабуся, вітаю тебе з Днем Народження! Від щирого серця дякую тобі за ласку, турботу і ніжність! За твою увагу і доброту! Бажаю тобі енергії, здоров’я і сил! Тебе попереду чекають довгі роки, які твої внуки постараються зробити щасливими!