Гарні привітання з днем народження батька

Привітання з днем народження батька

В твій День Народження, я бажаю тобі завжди залишатися самим дбайливим татом, найбільш люблячим чоловіком, найціннішим співробітником, найвірнішим другом, найуспішнішим рибалкою і мисливцем і просто самим добрим, щирим і чудовою людиною.


Золоті в Вас, тату, руки,
Все Ви вмієте робити,
І діток навчить науки,
І гвіздок в стіну забити.
Будьте завжди ви здорові,
І весели, і привітні,
Злі не будьте, лиш суворі,
І в житті лише радійте!


Сильні татові руки
Я пам’ятаю з малого,
Як вони нас ростили,
Як боронили від злого.

Пестили ніжно дитину,
Батькові струджені пальці,
І проводжали до школи
Разом з матусею вранці.

Ваш день сьогодні справляєм,
Прийдуть і рідні і друзі,
З народженням Вас привітаєм
В дружнім сімейнім колі.


Тато, залишайся таким же позитивним, сильним, сміливим, терплячим, справедливим, добрим, мужнім, мудрим, вірним, непередбачуваним, розсудливим, здатним підтримати словом і ділом у важкій ситуації. Зі святом!


Тато! Я всім серцем бажаю тобі світитися від щастя. Бажаю безлічі перемог на твоєму шляху. Бажаю виконати всі мрії, але головне — продовжувати мріяти. Мені дуже хочеться, щоб ти був задоволений кожним днем свого життя і пишався своїми досягненнями. Я дуже тебе люблю! З днем народження!


Дорогий мій татко! Мені дуже хочеться від щирого серця привітати тебе з днем народження! Я завжди дивувалася твоєї мудрості, твоїм знанням і того, як сильно ти нас любиш! Ти рідну, всю душу в нас вклав! І все для того, щоб нам було добре! Я досі не розумію, чим заслужила такого батька, як ти! Я буду завжди дякувати Господу про тебе, і просити для тебе здоров’я! З днем народження мій дорогий! Я дуже люблю тебе!


З днем народження батьку своїми словами

З Днем народження тато! Сьогодні вся наша сім’я, від малого до великого, зібралася привітати тебе, вручити подарунки і, звичайно ж – побажати всього найкращого! Подивися, навіть малюк, ледь навчившись говорити, вже вітає тебе! Нехай кожен день в твоєму житті панує справжнє щастя, нехай у всіх твоїх починаннях тобі супроводжує успіх, роки не забирають здоров’я, а тільки додають хороших спогадів!


Батько, прийми наші вітання з днем народження! Ми бажаємо тобі богатирського здоров’я, успіхів у бізнесі, і щоб у тебе вистачало часу на твою улюблену дачу і риболовлю! Ми тебе дуже любимо!


Вітаю тебе, тату, з святом! Побажаю не тільки радості, щастя, здійснення мрій і самих щирих сподівань, але і просто пам’ятати, що ми завжди поруч і завжди вдячні за ту любов, яку ти дарував нам з самого дитинства. З святом, ми тебе дуже любимо!


Татусю! Вітаємо тебе з Днем народження! Від усієї душі тобі бажаємо щастя і здоров’я, усмішок, бадьорості та сил! Щоб кожен день приносив тобі радість і тепло!


Татусю, сьогодні найпрекрасніший свято – день твого народження. Прийми найтепліші побажання. Нехай кожен твій день перетвориться на свято. Нехай буде прихильна до тебе доля. Міцного здоров’я, справжньою удачі, миру і благополуччя тобі.