Універсальні привітання з днем народження для кожного

Привітання з днем народження у прозі

З Днем народження! Бажаю в житті і по пустельних просторах палкої любові бродити, і мандрувати степовими просторами щастя, і подорожувати по джунглях веселощів, і підкорювати найвищі точки успіху. Завжди вір у себе і ніколи не відмовляйся від своєї мрії.


Нехай успішно йдуть справи, нехай близькі будуть уважними, нехай змістовно проходять вихідні! З Днем варення!


З Днем народження!!! Нехай маленькі чудеса трапляються з тобою так часто, як це необхідно. Поставлена ​​мета реалізується завжди вчасно. Усвідомлення щастя не покидає тебе навіть у важкі дні. Подорожуй та отримуй задоволення від кожного прожитого дня!


Бажаю тобі, щоб в день твого народження завжди були поруч з тобою вірні й віддані твоєму серцю друзі. Бажаю, щоб всі твої найзаповітніші бажання, неодмінно, збулися. Зі святом!


У твій день народження хочу побажати душевної гармонії, рішучості і надійного оточення, яке підтримає тебе в будь-яких починаннях. Нехай життя буде сповнене насиченими і яскравими моментами, а досягнуті цілі мотивують на нові звершення!


Вітаю з днем ​​народження. Бажаю скинути з плечей тягар будь-яких проблем, бажаю націлитися на щастя і успіх, бажаю завжди знаходити відповідь на будь-яке поставлене долею питання, бажаю кожен день проводити в променях любові, добра і насолоди.

Універсальні привітання з днем народження своїми словами

Вітаю з днем ​​народження. Бажаю завжди залишатися сильним чоловіком, життєрадісною людиною. Нехай далеко від тебе будуть невдачі і тривоги, нехай поруч завжди будуть люблячі близькі і друзі. Бажаю здоров’я, міцніше сталі і впевнених великих перемог.


Хочу від усього серця привітати тебе з Днем народження. Нехай це чудове свято принесе тобі масу позитивних емоцій, незабутніх подарунків і казкових компліментів.


Сьогодні твоє свято, твій день народження. Бажаємо сьогодні тобі натхнення, п’яного щастя, доброти і посмішки, ніжності близьких, турботи, підтримки, успіхів, грошей побільше, безмірної любові, краси щоденної, стабільності в житті, надії безсмертної і втілення мрії. Зі святом, сподіваємося зустріти з тобою наступне століття.


На честь дня народження бажаю величезного, як земля, і світлого, як сонце щастя, і щоб його вистачило не тільки на одне свято, а й на все твоє життя!