Привітання з днем народження Олексію

Гарні привітальні листівки з днем народження Олексію















Щирі привітання з днем народження Олексію


Альошка, привіт! Сьогодні твій День народження, який бажаю гарно відсвяткувати. А також хочу побажати кілограм грошей, 10 кіло — удачі, центнер — щастя і тонни любові! Зі святом!


Льошка, друже, з святом! Хочеться побажати тобі, щоб твій ангел-зберігач ніколи не залишав тебе, завжди направляючи на вірний шлях. Нехай життя тобі скрізь буде світити зелене світло, а червоний спалахуватиме лише для того, щоб вчасно попередити тебе. І нехай дорога буде без жодної купини!


Іменинника Олексія сердечно вітаємо з Днем Народження! Бажаємо тобі добра й мудрості, здоров’я і удачі! Хочемо, що б всі поставлені перед тобою цілі здійснювались, а мрії ставали реальністю! У перекладі з давньогрецької Олексій – це захисник. Бажаємо тобі в житті стати опорою і захистом для самої прекрасної дівчини, якої ти гідний! З Днем Народження!


Бажаю тобі, Олексію, в День народження справжнього чоловічого щастя: бути не просто прекрасним чоловіком, а справжнім «мачо», бути не просто успішним і діловим, а завжди «на коні», завжди – переможцем, бути не просто хорошим другом, а надійним плечем, не просто коханим чоловіком, а найбажанішим. І при всьому цьому будь, щасливим і здоровим.


Переможець по життю, красивий і гордий Олексій, вітаю тебе з твоїм днем. Бажаю залишатися завжди на висоті, бути першим у всьому і не зупинятися на досягнутому. Нехай твої старання і зусилля виправдовуються в здійсненні твоїх бажань, нехай у тебе в серці живе щира любов, і неземне щастя живе в душі.


Оригінальні привітання з днем народження Льоші


Олексій, прийми сьогодні вітання з Днем народження! Ти людина справи, справжній чоловік, захисник, не витрачаєш часу на балаканину. Ти чудовий друг! Хочеться, щоб у такої людини справи спорились, кар’єра клеїлася, зростав достаток, а в сімейному колі не було бід. Щастя тобі!


Ти сьогодні відзначаєш день народження. Це незвичайний день, коли всі мрії збуваються. Бажаю тобі незвичайних емоцій і всього найкращого. Нехай ніякі тривоги і труднощі не затьмарять радість. бажаю тобі вирішити всі проблеми і бути переможцем у будь-якій ситуації.


Льоха, старі або просто дуже розумні люди часто говорять, що якщо у людини є справжні друзі, то у нього буде все — і багатство, і любов, і затишний будинок, і море удачі. Я не знаю чи це правда. Але я дуже щасливий, що у мене є такий чудовий друг як ти. З днем народження тебе, друже!


З днем ​​народження, Олексо! Нехай світить щедро зірка удачі, нехай оберігає щомиті і добрим маячком веде до висот слави. Нехай чистим сріблом сяє твоя душа, а кожен ковток повітря накопичується справжнім багатством: здоров’ям та енергією.


Льош! Сьогодні ми всі зібралися тут, щоб привітати тебе з днем народження і побажати якомога більше приємних моментів! Нехай вони назавжди осядуть у твоїй пам’яті! А все погане забувай, навіщо забивати зайвим голову! Успіхів тобі у всіх починаннях!


Найкращі привітання з днем народження для Олексія


Щиро бажаю тобі, Альоша, вдалого Дня Народження, нехай у твоєму житті завжди будуть тільки злети і ніяких падінь. А, навіть якщо доведеться зупинитися, нехай це буде просто перепочинок, щоб дати фору іншим, йде тим же шляхом. Успіхів, любові та удачі!


Альошенька! Вітаю тебе з днем народження! В цей день я хочу подарувати тобі величезний букет компліментів, причому всі вони будуть справжньою правдою. Твоєму гострому розуму, гарної зовнішності, прекрасному характеру та іскрометному гумору можуть позаздрити багато. У тебе все виходить, все вдається – доля прихильна до тебе, і це дуже приємно. З днем народження, і нехай цей день буде яскравим, красивим і щасливим!


Вітаємо тебе, Олексію! Нехай твоє життя буде яскравіше бразильських карнавалів і успішніше, ніж у всіх відомих бізнесменів! Твоє ім’я говорить, що ти справжній захисник, добрий і відданий друг, тому ми бажаємо, щоб ти завжди залишався таким і дозволяв усім нам користуватися цим.


Олексій, з Днем Народження! Побільше різнокольорових моментів в житті, приємних вражень і яскравих емоцій, нехай кожен прожитий день буде незабутнім і несе в собі море хороших, прекрасних подій. Нехай літо буде цілий рік незважаючи ні на що, а життя б’є приголомшуючим ключем і тільки в радість, щастя і любов.


В День народження, Олексій, бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я,
І хай тебе оберігає Бог!