Народні прикмети, які допоможуть швидко продати свій будинок або квартиру

Забобони, які посприяють залученню покупців нерухомості.

У житті відбуваються різні обставини, коли швидко потрібно продати свою нерухомість. Але провернути вигідну угоду і знайти хороших покупців виходить не завжди. Для цього існують народні прикмети, інформує Ukr.Media.

Поради від мудрих людей мають актуальність і в наш час. І перед продажем своєї нерухомості, слід заручитися деякими талісманами і хитрощами. А потенційний покупець не затримається в дорозі. Народні прикмети посприяють швидко продати своє майно так, щоб не наштовхнутися на шахраїв.

  • Щоб залучити нових покупців, слід старому місцю проживання вимовити слова подяки за те, що в будинку або в квартирі вам було комфортно проживати. І попросити обов'язково старе житло прийняти нових господарів.
  • Щоб продаж відбувся якомога швидше, потрібно в будинку помити підлогу. А чисте житло обов'язково притягне до себе потенційних покупців.
  • Вигідно продати свою нерухомість допоможуть монети, якщо їх розкласти по одній штуці в кожній кімнаті.
  • Про майбутню угоду з нерухомості не можна розповідати стороннім людям. Є ймовірність, що вони здатні поширити недобрий погляд на продаж житла.
  • Прискорить угоду той період, коли Місяць йтиме в спадну фазу. У цей час можна давати оголошення про продаж квартири (будинку) або укладати вигідні угоди.
  • Жовтий колір завжди приваблює багатство. Для прискорення продажу житла потрібно в вазу поставити букет з жовтих квітів. Добре працюють на залучення добробуту соняшники або гербери.
  • Для прискорення угоди з нерухомості допоможе простий ритуал. Слід свій будинок або квартиру обійти 3 рази проти годинникової стрілки. Біля кожного кута слід зупинитися і йому поклонитися.
  • Будинкового теж слід закликати на допомогу. Також він є господарем будинку і йому вирішувати, з якими новими господарями далі жити. Хоча мудрі люди вважають, що будинкового слід запросити з собою в нове житло. І лише тоді в ньому можна буде знайти нове щастя.
  • Угода з нерухомістю пройде гладко, якщо над вхідними дверима повісити підкову. Також можна в кутку біля дверей поставити фігурку своєї тотемної тварини. Це можна з'ясувати за своєю датою народження або за знаком Зодіаку. Відмінно працює на залучення хороших покупців фігурка коня.
  • Багато перевірених змов допоможуть швидко продати свій будинок або квартиру. Їх потрібно вимовляти з першими променями сонця. І тоді ритуали посприяють пошуку хороших господарів.

    Источник