Привітання з днем народження похреснику

Привітання з днем народження похреснику від хрищеного


Нехай всі твої мрії збуваються скоріше, вітаю, похреснику, з Днем народження! Бажаю справжнього кохання і надійних друзів та багато земного щастя. Хресний приготував сюрприз, сподіваюся, ти оціниш і багато радості родині своїй принесеш. Оточуй себе людьми гідними та мудрими і завжди хай сонце світить на твоєму шляху!


Ти сьогодні – іменинник, дорогий похреснику! Щиро вітаю тебе з Днем народження і бажаю більше посмішок і менше в житті помилок, відданих друзів і удачі у всіх починаннях. Нехай твій життєвий шлях буде устелений квітами, а назустріч сяє ясне сонечко! Будь обережний і поводься по-розумному!


Милий мій похресник, вітаю тебе сердечно з днем ​​народження! Бажаю тобі, мій хороший, багато сюрпризів, виконання твого самого заповітного бажання, веселого свята спільно з твоїми друзями. Будь завжди здоровим, активним, цілеспрямованим і допитливим на радість всій своїй родині.


В цей прекрасний день, день твого народження, хочеться сказати багато теплих слів. Але є найважливіше: бажаю вирости тобі справжнім чоловіком!


З днем ​​народження тебе, мій дорогий похресник. Бажаю тобі щирого щастя і світлої любові, бравих перемог і доброї удачі, вірних друзів та насичених днів, міцного здоров’я і відмінного настрою.


Вітаю! Будь завжди відкритим і чесним, веселим і усміхненим, щирим і сильним! Завжди радій дрібницям, адже саме вони роблять життя щасливим!


Життя твоє з самого народження була прекрасною і дивовижною. Так нехай же вона завжди буде такою! Будь сповнений життєвих сил, і все у тебе неодмінно вийде!


Похресник, де ховаються твої батарейки, нікому не відомо. Твоєї втоми ніхто ніколи не бачив. Ти вічно в русі, вічно в роботі. Бажаю, щоб ця активність вела тебе тільки до перемог. З днем ​​народження, всього найкращого.


Привітання з днем народження похреснику від хрещеної


Мій дорогий хресний синку, вітаю! Сьогодні ти став дорослішим на рік, і це прекрасно. Хочу побажати тобі успіху, приємних сюрпризів та барвистих днів. Нехай твоє життя буде настільки цікавою, що зачаровує і чарівної, що для смутку й печалі в ній просто не залишиться місця! З Днем народження тебе. Будь сміливим, славним і щасливим!


Дорогий мій хрещеник! Від душі хочеться побажати тобі життя щасливою і безгрішною, здоров’я і добрих помислів. Нехай обійдуть тебе недруги і злі язики, нехай добрі люди супроводжують тебе по життю. Нехай Господь благословить тебе Господь!


Вітаю тебе з днем ​​народження, хрещеник мій. Кілька років тому доля подарувала мені тебе. Я безмежно вдячний їй. Бажаю тобі довгих років життя, успіхів, настрою і багато-багато щастя!


Дорогий мій хрещеник, мій милий сину, бажаю тобі бути щасливим. З Днем народження тебе. Нехай твій талант не ховається в тіні, нехай твоя впевненість веде тебе до успіху. Бажаю море позитиву і бурхливий океан удачі.


Милий хрещеник, з днем ​​народження тебе! Бажаю великих можливостей в житті і міцних сил, успішної реалізації усіх задуманих планів і світлого перспективного майбутнього. Нехай поруч завжди будуть вірні друзі і віддані товариші, улюблені близькі і просто добрі люди.


Від щирого серця бажаю улюбленому похреснику світлих днів життя, неймовірних відкриттів, неосяжного щастя, оптимізму і процвітання, всіх благ. Нехай все задумане з легкістю здійснюється, а мрії стають реальністю зі швидкістю світла. І нехай в житті відбувається тільки хороше, з Днем народження.


Вітаю тебе з днем ​​народження, похресник мій. Кілька років тому доля подарувала мені тебе. Я безмежно вдячний їй. Бажаю тобі довгих років життя, успіхів, настрою і багато-багато щастя!


Дорогий мій хрещеник. Вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю тобі найкращого в житті. Міцним нехай буде завжди твоє здоров’я. І нехай залишається у тебе посмішка завжди на обличчі.