Простий трюк, який допоможе легко і практично без зусиль почистити арахіс від лушпиння

Чистити кожен горіх по одному — заняття дуже виснажливе.

Смажений арахіс широко використовується в різних рецептах на кухні. Він є невід'ємною складовою начинки для сирних десертів, різної випічки і головним інгредієнтом арахісової пасти. Багато хто просто люблять поласувати цими маленькими смачними горішками вдома. Так, наприклад, вони можуть зробити більш приємним той же перегляд телепередач або улюбленого фільму. Але, щоб насолодитися чудовим смаком цих горішків в повній мірі їх потрібно спочатку очистити від плівки (червоного лушпиння), яка їх покриває. Чистити кожен горіх по одному — заняття дуже виснажливе. Вихід із ситуації як завжди є, і не такий складний, як це може здатися на перший погляд, інформує Ukr.Media.

Очищаємо смажений арахіс від лушпиння

Лушпиння тримається на горішках не дуже міцно, тому зняти його з них нескладно. Нам лише потрібно істотно прискорити цей процес. Зробити це можна за допомогою простого трюку, завдяки якому ми швидко відокремимо «мух від котлет». Тобто в нашому випадку лушпиння від горішків.

Що знадобиться

Мішечок, який використовують в пральній машині для прання делікатних речей.

Якщо такого мішечка у вас немає, можна взяти будь-який мішечок з дрібної сітки. Наприклад, в таких мішечках часто продають металеві губки для миття посуду.

Що і як потрібно робити

Для очищення смаженого арахісу від лушпиння насипте горіхи в мішечок для прання делікатних речей і застебніть його на блискавку.

Тепер долонями потріть горіхи всередині мішечка, злегка натискаючи на них. В результаті чистий арахіс залишиться всередині мішечка, а лушпиння з нього через дірочки висиплеться назовні. Щоб не смітити вдома, робити це потрібно над підставленим заздалегідь підносом або глибокою тарілкою.

Так, буквально за хвилину, ви очистите велику кількість арахісу і зможете насолоджуватися його прекрасним смаком, не відволікаючись на його чистку.

Источник