Щирі привітання з днем народження для чоловіка

Привітання з днем народження чоловіка

Вітаю тебе, любий мій,
Хай збудуться всі з твоїх мрій,
Кохання, здоров’я, достатку без краю,
В житті неймовірної вдачі бажаю!
Хай Янгол Охоронець завжди вберігає,
А будь-яке лихо тебе оминає!


Вітаємо тебе з днем ​​народження, наш улюблений і дорогий. Ти вірний і надійний чоловік, чудовий тато. В твоє свято ми тобі бажаємо згасає сили і великої удачі, високих цілей і грандіозних перемог. Дорогий, ти даруєш в свою сім’ю затишок і благополуччя, щастя і любов. Залишайся завжди таким же чудовим, найулюбленішим і найкращим для нас.


Я пишаюся тобою, мій коханий чоловік. Ти у мене самий добрий, самий розумний, самий надійний. Прийми найщиріші вітання у свій день народження. Нехай буде в твоєму житті все в порядку, хай удача завжди супроводжує тебе. Міцного здоров’я тобі, довгих і щасливих років життя.


З днем ​​народження, дорогий наш! Бажаємо залишатися тобі найвірнішим і найкращим чоловіком, самим добрим і чудовим татом. Нехай всі твої плани будуть успішними і результативними, нехай твоя винахідливість і удача завжди допомагають знаходити відповідь навіть на найскладніше питання, нехай тебе радує наша сім’я, нехай любов надихає на гарні вчинки і браві подвиги. Ми тебе любимо і щиро цінуємо.


Дорогий мій, вітаю тебе з днем народження! Ти самий чудовий чоловік і батько. Справжній приклад для своїх дітей! Залишайся таким же гарним і світлим. Бажаю тобі здоров’я, удачі, успіхів в роботі. Піднімемо келих за тебе!


Сьогодні хочу привітати з Днем народження сміливого, спритного, гарного і веселого чоловіка. Побажаю бути завжди впевненим у собі, прагнути до своїх цілей та ідеалів, займатися улюбленою справою і досягати неймовірних успіхів. Нехай буде життя твоє щасливим, наповненим любов’ю, повагою, успіхом, достатком і позитивним настроєм.


З днем народження чоловіка своїми словами

Дорогий мій чоловік, ти для мене самий дорогоцінний чоловік в світі, і кожен день я радію тому, що ти у мене є. Вітаю тебе з Днем народження, і бажаю завжди бути «номером один» у всьому, за що ти будеш братися.


Мій коханий, найкращий і красивий чоловік на планеті, вітаю тебе з Днем народження. Хочу тобі побажати ніколи не здаватися і не відмовлятися від своєї мрії, вірити в себе і прагнути до успіху. Бажаю міцного здоров’я, удачі у всьому, радості і бадьорості. Я тебе люблю і завжди підтримаю !


Коханий, ти моя стіна. Нехай банально, але це правда. Звичайно, ти допомагаєш і підтримуєш мене у всіх моїх починаннях, але головне, ти ніби закриваєш мене від життєвих негараздів. Спасибі тобі за це! Нехай же тебе ніколи не наздоганяє відчуття буденності, нехай у тебе завжди буде повно простору для творчості! З твоїм днем!


У самого чудесного чоловіка і самого дбайливого тата сьогодні день народження! Ми всією душею і серцем бажаємо залишатися таким же сильним, міцним супер-героєм нашої родини! Дуже тебе любимо і хочемо бачити на обличчі завжди посмішку!


Сьогодні, в урочистий день, в День Народження, здоров’я бажаю і жити, не старіючи, побільше радощів, поменше смутку, а біди щоб до тебе ніколи не стукали. Будь здоровим завжди, не сумуй ніколи, і з таким настроєм, щоб прожив до ста!