Слава Камінська розповіла про нову супутницю свого колишнього чоловіка Едгара

Співачка сказала, що вони провели кілька днів разом.

Екс-вокалістка групи "НеАнгели" Слава Камінська підтвердила, що серце її колишнього чоловіка вже зайняте. Більш того, вони вже порозумілися з новою коханою Едгара, інформує Ukr.Media.

Едгар і Слава Камінські перебували у шлюбі 5 років. За цей час у них народилося двоє дітей — дочка Лаура і син Леонард. У 2019 подружжя офіційно розлучилося. Але при цьому пара змогла зберегти дружні стосунки і вони навіть разом з'являлися на різних світських заходах. Зараз же стало відомо, що Камінський перебуває в нових відносинах. Про це розповіла сама Слава в програмі ЖВЛ.

Деталей про нову обраницю Едгара співачка не стала розкривати. Слава розповіла, що перші дні війни вони провели разом з Едгаром і його дівчиною.

"Я ні з ким в конфлікти не лізу. Вона дуже хороша дівчинка, заплітала Лаурі кіски. Все нормально, претензій у мене ніяких немає. Ми нормально провели час. Некомфортно звичайно, такого віжуала у мене не було, але дівчинка хороша", — коментує знаменитість.

Слід зауважити, що в цей час Слава Камінська перебуває з дітьми в Нідерландах. Вони туди виїхали практично відразу після початку війни.

Источник