Смачна кабачкова намазка з 3 інгредієнтів — не гірше ікри

Ви любите кабачки, а також прості, але смачні рецепти?

Ви любите кабачки, а також прості, але смачні рецепти? Тоді обов'язково приготуйте ось таку смачну і швидку кабачкову намазку на хліб. Комусь вона нагадає кабачкову ікру, а багатьом здасться навіть і в рази смачніше і простіше. Одне ясно точно — її однозначно варто приготувати і спробувати!

Інгредієнти:

  • кабачки — 700 г (1-2 шт.);
  • плавлений сир — 2 шт. (140 г) ;
  • часник — 2 зубчики;
  • рослинна олія 1 ст. л. (для обсмажування);
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • перець чорний мелений — за смаком

Приготування:

Для цього рецепта підійдуть як молоді, так і старі кабачки. Їх нарізаємо на невеликі кубики, попередньо прибравши насіння. Відправляємо кабачки тушкуватися до повної готовності на середньому вогні приблизно на 20 хвилин, інформує Ukr.Media.

Після чого солимо, перчимо і додаємо до кабачків пропущений через прес часник. Добре все перемішуємо і даємо ще трохи постояти під закритою кришкою.

Тепер протушковані кабачки і плавлений сир перемелюємо до однорідності за допомогою блендера. Готово! Коли намазка охолоне, вона стане густішою.

Також якщо є бажання в намазку можна додати зелень та інші овочі, наприклад, моркву, а також замінити плавлений сир на сирний або просто сир.

Зберігати таку намазку можна в холодильнику приблизно протягом тижня, причому з кожним днем вона буде ставати тільки смачніше.

А нижче ви можете подивитися докладний відео про те, як приготувати цю смачну і швидку кабачкову намазку.

Источник