Стало відомо, що Гаррі і Вільям побилися через Меган Маркл

Принц Гаррі розповів, як Вільям повалив його на землю під час сварки.

Британські журналісти заявили, що у своїх мемуарах принц Гаррі розповість про те, як Вільям повалив його на землю під час сварки через Меган Маркл у 2019 році. Про це стало відомо британському виданню Guardian, яке отримало фрагмент книги Гаррі ще до її публікації, запланованої на 10 січня, інформує Ukr.Media.

Британське видання заявляє, що бійка між братами сталася в лондонському будинку Гаррі у 2019, після того, як Вільям назвав Маркл грубою, різкою і важкою. Зі слів Гаррі, це звучало як «наративи преси» про його дружину. Guardian наводять такий уривок з мемуарів Гаррі:

"Він мене схопив за комір, зірвав кулон і повалив мене на підлогу. Я впав на собачу миску, яка тріснула під моєю спиною і шматки врізалися в мене. Я пролежав якусь мить приголомшений, а потім встав і сказав йому піти".

Після Вільям закликав молодшого брата вдарити у відповідь, але Гаррі відмовився. Пізніше Вільям повернувся на місце інциденту з "засмученим виглядом і попросив вибачення". Гаррі також зазначив, що брат попросив не говорити про те, що трапилося Меган.

Відомо, що Гаррі і Вільям стали дуже близькі після смерті їх матері принцеси Діани. Однак брати посварилися після одруження Гаррі з Меган Маркл у 2018 році. В цей час відносини між принцами дуже напружені.

Источник