Стануть дуже жорсткими: що категорично не можна додавати в фарш для котлет

Не ігноруйте деякі правила приготування м'ясної страви.

Кожна господиня хоч раз в житті, але займалася приготуванням котлет. Це неймовірно смачна і апетитна страва, яку люблять і дорослі і діти, інформує Ukr.Media.

Однак не всі можуть похвалитися приготуванням ідеальних м'ясних биточків. Нерідко страва виходить несмачною через зайві компоненти в складі фаршу. Пропонуємо дізнатися, які продукти точно не повинні опинитися в фарші.

Яйця

Яйця є звичним для багатьох компонентом, особливо для представниць старшого покоління. Однак сьогодні цей інгредієнт можна з легкістю замінити. Так, фарш з помірної кількості м'яса і достатньої кількості хліба скріплювати не потрібно, так як котлети будуть тримати форму і без яєць. Якщо їх все ж додати в фарш, то готова страва може вийти жорсткою і сухою.

Молоко

Молоко, на думку більшості господинь, позитивно позначається на смакових властивостях котлет. На ділі страва стає не такою апетитною, як могла бути. Причина прихована в непоєднуваності молочного і м'ясного білка. Так, варто відмовитися від молока в фарші і замочувати черствий хліб в простій воді. Якщо ж хочеться надати котлетам особливого смаку, варто додати в фарш вершкове масло.

Источник