Топ-8 продуктів для підтримання молодості організму

Деякі продукти сприяють збереженню молодості організму людини.

Щоб шкіра була молодою, тіло підтягнутим, а здоров'я міцним, необхідно дотримуватися правильного способу життя: займатися спортом і їсти антивікові продукти, інформує Ukr.Media.

Авокадо

Гарна новина для усіх любителів авокадо: ви йдете правильним шляхом, вічна молодість не за горами. Цей фрукт має високий вміст вітаміну E і багатий на антиоксиданти, які є незамінними для здоров'я шкіри і волосся. Ці диво-плоди також мають у своєму складі фолієву кислоту, яка необхідна для регенерації клітин шкіри, а це означає, що й для підтримання її молодості.

Чорниця

Ця ягода — справжній скарб. Вона багата на вітамін С, покращує циркуляцію крові і допомагає організму боротися з процесом старішання. У чорниці також міститься багато калію, який регулює баланс рідини у клітинах, що допомагає боротися з набряками.

Броколі

Броколі — багате джерело клітковини, вітаміну С і бета-каротину. Цей овоч допоможе нормалізувати вагу і утримувати її після припинення дієти, а також профілактувати появу і розвиток різних хвороб серця.

Кориця

Кориця — відомий енергетик, її запах допомагає боротися з втомою і заряджає енергією. Посипте ранкову кашу меленою корицею і будьте впевненими у тому, що день мине бадьоро і вдало.

Темний шоколад

Запам'ятайте, шоколад корисний, але лише за умови, що у ньому не менше за 70 % какао. Кілька часточок цього смаколика допоможуть поліпшити травлення і додадуть здорове сяйво шкірі та блиск волоссю.

Топінамбур

На жаль, топінамбур сильно недооцінений, а він багатий на калій, який є дуже корисним для здоров'я і довголіття серця. Також топінамбур знижує рівень цукру у крові, а це дуже доречна властивість для діабетиків.

Червона капуста

Продукти фіолетового кольору є найкращим джерелом антиоксидантів, які не лише захищають від раку, але й допомагають профілактувати появу зморшок. А ще це відмінний овоч для смачного і дієтичного салату.

Квасоля

Отже, записуйте. Квасоля знижує рівень холестерину і захищає від хвороб серця. Також вона містить величезну кількість білка: у одній жменьці сушених бобів його приблизно стільки ж, скільки у повноцінному стейку, а користі, між іншим, набагато більше.