Ви заробляли гроші, все було непогано, а потім все пішло шкереберть — виправте це й гроші повернуться

Ось чому ви самі відштовхуєте гроші.

Все було зовсім непогано, і, можна сказати, навіть добре. Ви заробляли гроші, витрачали їх, ваш дохід неухильно зростав, а потім все пішло шкереберть. Всі ваші джерела доходу вичерпалися, непередбачені витрати почали зростати. Гроші буквально зникли. Тож ви розумієте, що немає іншого способу поліпшити фінансовий стан, окрім як залізти в борги, інформує Ukr.Media.

Що сталося? Чому колись квітучий сад перетворився в безжиттєву пустелю?

Існує кілька, на перший погляд, незрозумілих причин того, що гроші вичерпуються.

Одна з них — приховані борги. Але це не банківський кредит. Йдеться про ваше неповернення боргу якій-небудь людині. Можливо, що сама позичена вами сума була зовсім невеликою. Але з часом відсоток зріс і розмір боргу збільшився багаторазово. І навіть якщо ви забули про цей борг, гроші все одно будуть зняті з вашого рахунку, хоча ви навіть на це не давали згоди.

Підсвідомість ніколи нічого не забуває і не прощає. Навіть невеликі борги оплачуються з відсотками.

Любов до всього безкоштовного також веде до бідності. Безкоштовно речі дістаються лише тим, хто неспроможний оплатити їх, тобто хворим і бідним людям. Не варто прагнути до «халяви», якщо ви можете придбати це за гроші. Завжди краще заплатити, особливо якщо ви скористалися якою-небудь послугою. Не обманюйте і не прикидатися бідним, якщо ви не хочете дійсно стати таким. Як би те ні було, за всі речі, які нам дістаються безкоштовно, нам в підсумку доведеться віддати свою плату. Може бути, навіть у подвійному або потрійному розмірі.

Анджела Айседора Дункан — знаменита американська і французька танцівниця — досягла неймовірного успіху. Вона була багата, що дозволило їй придбати замок і відкрити свій театр. Але при цьому у неї була звичка не платити за обіди та готельні номери. Вона була щедрою, але забудькуватою. І ще вона любила безкоштовно брати речі. А потім її гроші буквально зникли, і їй довелося жити на пожертви чужих людей.

Спілкування з негативно налаштованими особами або людьми, які регулярно зазнають невдач в бізнесі, також може призвести до бідності. Закон Тяжіння і синхронізації ніхто ще не скасовував. Як кажуть, з ким поведетеся, від того і наберетеся.

Постійно спілкуючись з невдахами, ми переймаємо їх спосіб мислення і життєву стратегію. І ще ми як губка вбираємо їх енергією. Зрештою, ми самі стаємо біднішими. Це можна порівняти з тією ситуацією, коли людина захворює через те, що вона була оточена людьми, які хворіли.

Але у втраті грошей є й певні плюси — це може стати певним відкупом від будь-якої проблеми або небезпеки що загрожує вам. Але, оскільки ця неприємність пройде мимо, ви про це навіть не дізнаєтеся.

Тому, якщо ви виявили, що без очевидних причин ваші гроші раптом зникли, варто все-таки спробувати розібратися, чому це могло статися.

У сучасному світі гроші — це енергія, яка змушує людей працювати та дозволяє їм залишатися на плаву. І справа не в кількості папірців. Шукайте проломи в корпусі свого корабля, виправляйте те, що можете виправити, і не впадайте у відчай.

Гроші — це відновлюваний ресурс, на відміну від людського життя. І ви в будь-який момент можете поправити фінансове становище, сплативши борги, надавши послугу іншій людині або, навпаки, заплативши за її роботу, а також змінивши своє коло спілкування.

Источник