Вилікувала катаракту звичайним кропом

Катаракту, як рукою зняло!

Лікарі були в шоці, а хвороби як не було!

Подруги моєї мами, Людмилі Іванівні, пару років тому поставили в очній клініці дуже неприємний діагноз – катаракта. Звичайно, жінка засмутилася, але вирішила не запускати ситуацію і пройти лікування, призначеного лікарями. Їй прописали спеціальні очні краплі і окуляри, передає Ukr.Media.

Однак через півроку перевірка показала, що катаракта як була, так і залишилася. Добре хоч, що стан не погіршився, хвороба не прогресувала. Людмила Іванівна почула від людей в черзі, що для лікування катаракти є хороший народний спосіб відомої цілительки Наталі Петрівни Зубицької. Порадилася з лікарями, але вони поставилися до рецепту скептично. Тим не менш, приїхавши додому, жінка вирішила випробувати цей спосіб.

Рівно місяць пролікувалася Людмила Іванівна цим народним способом, не пропускаючи жодного дня, і що ж? При наступній перевірці лікарі не виявили слідів катаракти – вона повністю зникла! І якість зору помітно покращився.

Рецепт

Вам знадобиться байкова тканина досить щільна, щоб утримати воду. Зшийте з неї два мішечки розміром приблизно 5 на 5 сантиметрів. Потім кожен мішечок насипте по 3 чайні ложки (з верхом) насіння кропу.

Мішечки зав'яжіть, покладіть їх в емальовану чашку, залийте холодною водою так, щоб рідина покрила мішечок. Поставте кухоль на вогонь, нагрійте до кипіння і проваріть кріп в мішечках 2 хвилини. Потім вийміть мішечки шумівкою на блюдечко, щоб стекла вода.

Ще теплими покладіть мішечки з кропом на закриті очі. Зверху накладіть шар целофану і теплий рушник. Потримайте на очах до охолодження – приблизно 10-15 хвилин.

Таку процедуру слід робити на ніч, перед сном. Кожен мішечок можна використовувати два рази, а потім вже насіння потрібно викинути. Самі мішечки не викидаємо – просто прополощем їх чистою водою без мила, засиплемо нові насіння, і далі продовжуємо лікування. Вода кожен раз повинна бути нова, свіжа.

Спробуйте цей рецепт, сподіваюсь, він вам теж допоможе, як допоміг Людмилі Іванівні.

Источник