Виплили жахливі подробиці справжньої причини розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі

Колишнє подружжя досі судиться через дітей.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі відреагувала на закриття розслідування сімейних проблем з колишнім чоловіком Бредом Піттом в 2016 році. Артистка подала в квітні до суду на ФБР. Джолі цікавить, чому Пітту не пред'явили кримінальні звинувачення, які змусили подати на розлучення, інформує Ukr.Media.

У звіті повідомляється, що помічник прокурора США і помічник керівника кримінального відділу обговорювали цю справу в листопаді 2017 року, перш, ніж було прийняте рішення не пред'являти звинувачення проти актора. У першому звіті ФБР актриса заявила, що Пітт був "божевільним" відтоді, як вони сіли на борт приватного літака з Ніцци в США з усіма своїми дітьми. Під час польоту 14 вересня 2016 року, за словами Джолі, її тодішній чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, відвів її в туалет, де "схопив її за голову, потряс нею", а також тряс її за плечі. Нібито подружжя сперечалося через одного з дітей. Також актриса заявила, що Пітт чотири рази вдарив кулаком по стелі літака, після чого сказав їй, що саме вона "псує цю сім'ю". Коли діти запитали, чи все добре з мамою, то Бред відповів: "Ні, вона не в порядку, вона руйнує цю сім'ю, вона божевільна".

Згідно зі звітом, один з дітей заперечив батькові, назвавши його божевільним і винним. Після цього Пітт нібито побіг до дитини, але Джолі втримала його, в результаті чого отримала травми спини і ліктя. Актриса надала ФБР фото травм і щоденники дітей. Також є дані, що Пітт облив дружину пивом, коли та намагалася заснути. В кінці польоту, за словами Джолі, актор не випускав сім'ю з літака протягом приблизно 20 хвилин після того, як актриса сказала йому, що відвезе дітей в готель в Каліфорнії відпочити. Пітт нібито кричав: "Ти не забереш моїх чортових дітей", а після її штовхнув.

Через шість днів після польоту Анджеліна подала на розлучення. Подружжя офіційно розлучене з 2019 році, але досі свариться через опіку над неповнолітніми дітьми.

Источник