У мережу злили відео сварки Шакіри з матір’ю Жерара Піке

В архівному ролику видно, як колишня свекруха Шакіри погрожує їй.

Ось уже кілька місяців не вщухає скандал з розставанням колумбійської співачки Шакіри та іспанського футболіста Жерара Піке. Пара розірвала стосунки ще влітку, проте з кожним днем все більше з'являється подробиць про зраду Піке з Кларою Чіа Марті, інформує Ukr.Media.

Ходять чутки, що Жерар неодноразово водив коханку в будинок, де він і Шакіра жили разом з двома дітьми. І що нібито співачка запідозрила, що у Піке є інша після пропажі банки полуничного варення з холодильника.

Крім того, останнім часом ЗМІ часто говорять про погані стосунки Шакіри з колишньою свекрухою Монтсеррат Бернабе. Артистка поставила ляльку-відьму навпроти будинку Бернабе і навіть почала будівництво стіни, щоб відокремити свій особняк від будинку матері Жерара.

А днями в мережі з'явився доказ того, що жінки не ладнали ще задовго до розставання Шакіри і Піке. На YouTube оприлюднили архівний ролик 2016 року, де Монтсеррат хапає співачку за обличчя і велить їй заткнутися. Піке стоїть поруч, але ніяк не втручається в конфлікт матері і дружини.

Источник