Улюблений артист мільйонів українок вперше відповів на питання про дітей

Чи є у Олега Винника діти?

Багатьох прихильниць українського артиста Олега Винника давно цікавить питання про його особисте життя. Артист намагається не виносити особисте напоказ, і ніколи не розповідає про можливу дружину і дітей. Фанати продовжують будувати здогади, інформує Ukr.Media.

У 6-му випуску шоу "Маска", в якому Винник є одним з детективів, детективи намагалися відгадати того, хто ховається за маскою Тигра. Щоб звузити коло "підозрюваних", вони вирішили розпитати героя про наявність у нього дітей. Але, Тигр вирішив викрутитися, і на це питання довелося відповідати самому Виннику.

Також, детективи поцікавилися, чи є у героя дружина. Тигр відповів, що його можна звати сімейним Тигром. Тоді Оля Полякова і НК уточнили про дітей, тобто тигренят, але просили поставити це питання Олега Винника. "Дуже незвично питати: у тебе є тигренята?",- запитав Винник.

Але, Тигр вирішив поставити це питання самому Олегу Виннику, і зал буквально завмер в очікуванні. "Тигренята? Є", — відповів коротко виконавець. На питання Полякової, а скільки у нього тигренят, Винник вважав за краще промовчати.