З ким Джейсон Момоа закрутив роман через пару місяців після розлучення

Схоже, актор не збирався довго ходити в холостяках.

Розлучення Джейсона Момоа і Лізи Боне стало справжньою сенсацією. Одна з найміцніших пар серед знаменитостей розпалася абсолютно несподівано. Хоча, звичайно, звідки нам знати, що насправді відбувалося в їхній родині протягом останніх місяців. Однак у папараці вже з'явилася свіжа тема для спекуляцій — новий роман Джейсона Момоа, інформує Ukr.Media.

Відразу кілька джерел повідомляють, що актор закрутив роман з 32-річною Ейсою Гонсалес. Хоча деякі і стверджують, що поки актори просто проводять багато часу разом, але без романтичних відносин. З огляду на послужний список мексиканки, віримо насилу.

У різний час Гонсалес встигла закрутити романи з Ліамом Хемсвортом, Кріштіану Роналду і Тімоті Шаламе. Мексиканська актриса і співачка відома не тільки своєю неймовірною красою, в останні роки її голлівудська кар'єра різко пішла в гору.

Актриса встигла знятися в декількох великих блокбастерах, останнім з яких став новий бойовик Майкла Бея «Швидка». До речі, на прем'єру стрічки заглядав і Момоа, хоч участі в зйомках він не брав. Тоді багато хто задавався питанням, що ж актор там робив. Тепер відповідь здається очевидною.

Хоча існує ще кілька версій того, що відбувається. Деякі журналісти припустили, що Джейсон і Ейса разом готуються до якогось поки ще секретного проєкту. Але ця гіпотеза не виглядає дуже вже реалістичною. До того ж деякі стверджують, що актори перебувають у романтичних стосунках вже кілька місяців.

Однак до цих чуток поки варто ставитися досить скептично. Адже ще в березні в ЗМІ сурмили про роман Момоа з Кейт Бекінсейл, після того як він фліртував з нею на «Оскарі». Тоді актор віддав актрисі свій піджак. А пізніше пояснював, що просто намагався бути джентльменом.

Поки що новий роман Джейсона Момоа знаходиться під великим питанням. Навіть якщо дійсно у нього роман з Ейсою Гонсалес, не варто радіти завчасно, адже особливою постійністю актриса поки не відрізнялася. Але стежити за їх відносинами може виявитися вельми цікаво.

Источник