Закон тяжіння — як його використовувати безпосередньо в своєму житті

Як даний космічний закон впливає на вашу долю.

Мрієте втілити в реальність свої мрії? Бажаєте притягнути успіх у своє життя? Використовуйте закон тяжіння і просто повірте в його силу, інформує Ukr.Media.

Як діє закон тяжіння

Цей закон є універсальним і реальним, дотримуючись якого думки людини перетворюються в магніт. Тому, якщо в голові засіла одна думка, то до неї будуть залучатися і інші, схожі думки. І якщо в голові буде багато думок, то магнетизм людини тільки посилюється, все, про що ви думаєте, втілюється в реальність.

Згідно із законом тяжіння існує одне правило: подібне притягує подібне.

Наприклад, якщо людина думає "я постійно хворію" або "я нещаслива і у мене не буде щастя", то з часом все це буде залучатися в життя. Адже закон тяжіння не розрізняє, де добро, а де зло, він повертає людині все, що вона посилає Всесвіту. Дехто вважає, що вони добре роблять, коли думають: "я не хочу хворіти ніколи", однак, в реальності, дана заява негативна. Адже в цій ситуації думки запрограмовані на погане самопочуття, вони підхоплюються Всесвітом і повертаються в навколишній вас світ.

За почуттями можна визначити, де працюють енергетичні вібрації. Наприклад, якщо ви говорите: "Я не бажаю того, щоб мої гроші закінчувалися", в реальності ви боїтеся того, що гроші закінчаться. Адже Всесвіт відображає всі ваші емоції. Тому для реалізації ваших цілей думки, дії, слова і почуття повинні бути правильними. Для того, щоб гроші ніколи не закінчувалися, потрібно постійно говорити так: "я щасливий, задоволений і вдячний за те, що у мене є багато грошей". Згадайте той життєвий момент, коли у вас було багато грошей, як ви їх рахуєте, насолоджуєтеся шелестом, чіпаєте, випробуйте це приємне почуття. Тільки, відчуваючи свою мрію, відбудеться узгодження поставленої мети і своєї енергії.

Після того, як ви станете спостерігати за своїми думками, найнегативніші з них підуть, незважаючи на те, що вони здавалися позитивними. Постійно використовуйте отримані знання і міняйте хід своїх думок. Адже зміна думок позитивно позначиться на людині і подарує найпозитивніші емоції.

Як реалізувати свої бажання?

Крок перший

Насамперед потрібно вирішити, що стоїть на першому місці, заявіть про це в теперішньому часі і уявіть візуально свою мрію. Не можна переміщати увагу з однієї мрії на іншу, адже якщо будуть відсутні чіткі наміри, то сил для втілення своїх планів буде недостатньо. Щоб успішно втілити в життя все задумане, необхідно зберігати чітку картинку своєї мрії і зберегти величезне бажання це отримати.

Крок другий

Необхідно створити всередині відчуття гордості, надії, приємного хвилювання, зосередитися на всіх цих емоціях. Зневіру, розчарування, тугу, невпевненість потрібно тримати подалі від своїх думок, в іншому разі установка на втілення мрії заблокується.

Нові можливості і Закон тяжіння

Якщо порівнювати Закон тяжіння з іншими установками, то він залишається найсильнішим, так як працює тільки на силі думки. Завдяки цій силі можна домогтися всього, що забажає душа, головне, щоб помисли були чистими, світлими і душевними. Закон тяжіння нічого не дає, він тільки допомагає досягти успіху самостійно.

Наприклад, якщо ви мрієте про те, як купите автомобіль, то постійно думайте про це, запишіть свою мету на аркуші паперу, уявіть, як ви сидите за кермом свого власного авто, відчуйте прилив позитивних емоцій. Безумовно, машина не з'явиться через день на порозі вашого будинку, але в недалекому майбутньому вона стане реальною. Найголовніше прагнути до цього, працювати, збирати гроші і не опускати руки.

Обов'язково плануйте свої цілі, рухайтеся до них, роблячи певні кроки. Наприклад, якщо в планах купити машину, то перше з чого потрібно почати — це піти в автосалон, визначитися з маркою, умовами покупки, визначити критерій за вартістю та інші нюанси. Дізнайтеся у продавця умови страховки, що потрібно для реєстрації автомобіля. Після цього можна приступати до другого кроку: визначити термін покупки машини і скільки місяців і років потрібно відкладати гроші для досягнення мети.

Остання найголовніша умова для дії закону тяжіння — це віра. Потрібно всією душею вірити в цей закон і в свої сили. Багато людей допускають дуже серйозну і грубу помилку — швидко здаються на шляху до мрії. Закон тяжіння починає працювати не відразу, йому потрібен час для перебудови думок людини. До всього іншого новачки в цій справі приділяють дуже мало часу своїм бажанням і думкам, тому у них нічого не працює. Закон тяжіння в цьому не винен, просто Всесвіт не бажає виконувати мрії ледачої людини, яка несерйозно ставиться до свого життя. Все що потрібно людині, щоб її почула могутня сила Всесвіту — це проявити завзятість і впевненість у своїх силах.

Источник