Заміж за брата і одруження на дочці — найскандальніші шлюби селебрітіс

Іноді подружжя можуть виявитися реальними родичами.

Особисте життя зірок завжди привертає увагу, приховати новину про новий роман або шлюб практично неможливо, інформує Ukr.Media.

Кевін Бейкон

Актор перебуває у шлюбі більше 30 років, при цьому про те, що його дружина Кіра Седжвік доводиться зірці родичкою, взагалі ніхто не знав до недавнього часу. Але не варто сильно переживати, адже родинний зв'язок між подружжям досить тонкий. Про родинний зв'язок Кевіна і Кіри стало відомо на одному з тематичних телешоу, на яке запросили фахівця в області генетики. Відомий вчений прийшов до висновку, що актор доводиться дружині дев'ятирічним дядьком, при цьому сам Бейкон поки не коментує цю заяву.

Вуді Аллен

Культового режисера знають як досить закриту людину, Аллен не прагне ділитися подробицями свого особистого життя, проте шлюб Вуді викликав справжній шок не тільки у шанувальників, але і у простих глядачів. Річ у тім, що Аллен поєднувався законним шлюбом з прийомною дочкою Сун-І. Свого часу зв'язок Аллена і молодої дівчини засудили практично всі, режисерові навіть пред'явили звинувачення в домаганнях, але в підсумку це ніяк не завадило щастю пари. Подружжя виховує кілька прийомних дітей.

Боббі Крістіна Браун

Дочка поп-діви Уїтні Х'юстон Боббі Крістіна Браун також не змогла встояти перед своїм братом. Однак варто зазначити, що кровного зв'язку між Браун та Ніком Гордоном немає, оскільки Х'юстон була прийомною матір'ю Гордона. Поки сама Боббі не повідомила громадськості про відсутність спорідненості з молодою людиною, дівчину встигли розкритикувати майже на кожному телешоу в США.

Источник