Дівоча збірна України з футболу WU17 дізналася суперниць у відборі Євро

31 травня у швейцарському Ньйоні під час процедури жеребкування першого раунду відбору Євро-2022/2023 імена своїх суперників дізналася дівоча збірна України WU17.

Церемонія жеребкування визначила склади груп у лігах А і В та господарів міні-турнірів. Українки потрапили до групи А6, де зіграють проти Данії, Англії та Естонії, передає Укрінформ. 

У Лізі А виступлять 28 команд (у тому числі сім, які перейшли з Ліги B за підсумками другого раунду сезону-2021/2022). Їх розбили на сім груп. Команди однієї групи гратимуть на одній арені у форматі міні-турнірів. Збірні, які посядуть четверті місця, продовжать сезон у другому раунді в Лізі В.

Посів учасників перед другим раундом залежатиме від того, які місця у своїх групах команди посядуть у першому раунді. Естонія також візьме участь у змаганнях, незважаючи на пряму путівку до фінальної частини, яка належить їй як господарці.

Як повідомлялося,  через повномасштабну агресію з боку росії наша команда не змогла виступити в другому раунді відбору Євро-2022 і формально посіла останнє, четверте місце в групі, але виконком УЄФА через дискваліфікацію росії ухвалив рішення залишити дівочу збірну України в еліті. 

Фото uefa.com.

Источник