«Зоря» цікавиться Драмбаєвим

Український захисник «Осієка» Олександр Драмбаєв, який належить «Шахтарю», викликає інтерес у «Зорі».

Про це повідомила Sportаrena, передає Укрінформ.

Також у послугах Драмбаєва зацікавлені клуби з Бельгії, Нідерландів та Польщі. Раніше повідомлялось, що футболіст не виправдовує очікування керівництва і тренерського штабу хорватського клубу, і його оренду можуть припинити достроково.

1 липня Драмбаєв перейшов із «Шахтаря» до «Осієка» на правах оренди до кінця сезону 2023/24. При цьому хорватський клуб має опцію дострокового викупу футболіста. Контракт захисника із «Шахтарем» спливає влітку 2024 року.

Цього сезону 22-річний футболіст відіграв на позиції лівого захисника 20 матчів у всіх турнірах, отримав два попередження, результативними діями не відзначався.

Минулий сезон Драмбаєв також провів в оренді – у «Зюльте-Варегем» (25 матчів, 1 гол, 1 асист). Бельгійці мали право викупу гравця, проте клуб цим не скористався.

«Осієк» йде четвертим у чемпіонаті Хорватії, відстаючи від зони єврокубків на сім очок, а від першого місця («Хайдук») – на 14.

«Зоря» у турнірній таблиці УПЛ йде на 14-й позиції після 14 матчів. Друга частина сезону розпочнеться для «Зорі» матчем з «Ворсклою». Базова дата зустрічі – 24 лютого.

Фото: ФК Зюльте-Варегем

Источник