«Гради», артилерія та міномети: окупанти від початку доби 25 разів порушили «тишу»

У зоні проведення операції Об'єднаних сил сьогодні станом на 11:00 окупанти 25 разів порушили режим припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

«Станом на 11:00 23 лютого з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 25 обстрілів, 21 з яких із застосуванням важкого озброєння», — ідеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських захисників поблизу Новотошківського — з БМ-21 «Град», артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, Золотого — з артилерії калібру 122 мм, Попасної — з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, а також Південного — з станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, окупанти обстріляли позиції українських захисників поблизу Пісків — з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, БпЛА з застосуванням ВОГ-17, Світлодарська — з мінометів калібру 120 мм, реактивних піхотних вогнеметів «Джміль», Богданівки — з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120мм 82 мм та Маріуполя — з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових та ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

«Об’єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога», — сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 22 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 96 обстрілів, 81 з яких — із застосуванням важкого озброєння. Внаслідок ворожих дій загинув український військовий, ще шестеро постраждали.

Источник