Губернатор Білгородської області заявив, що «попав під обстріл»

Губернатор Білгородської області заявив, що "попав під обстріл"

Фото: Telegram В’ячеслава Гладкова В’ячеслав Гладков запевняє, що він «потрапив під обстріл»

В’ячеслав Гладков переконував місцевих жителів, що він не зміг одразу попасти в Шебекіно нібито через обстріл.

Губернатор Білгородської (Бєлгородської) області РФ В’ячеслав Гладков запевняє, що він «потрапив під обстріл», намагаючись заїхати в місто Шебекіно. Про це російський чиновник заявив на своєму Telegram-каналі.

«Попасти в Шебекіно сам зміг тільки з другого разу. Вперше, в’їхавши до міста, потрапили під обстріл. Навіть не зміг вийти із машини. Снаряди розривалися на сусідній вулиці», — пожалівся представник правлячого режиму Росії.

Він також стверджує, що протягом доби місто Шебекіно «п’ять разів зазнавало обстрілів». Унаслідок цих обстрілів буцімто «одна людина загинула, троє зазнали поранень».

Нагадаємо, 22 травня влада Бєлгородської області РФ заявила, що до прикордонного Грайворонського району нібито увійшла «українська диверсійно-розвідувальна група». У трьох селах начебто відбулися бої. У регіоні близько доби діяв режим контртерористичної операції.

Російській добровольчий корпус та легіон Свобода Росії заявили про початок операції у Бєлгородській області зі звільнення Росії від режиму Володимира Путіна. В ГУР тоді заявили, що на території Бєлгородщини діють лише росіяни, які створюють «смугу безпеки» для захисту українців.

Пізніше командир РДК Денис White Rex розповів, що підрозділи зайшли в Білгородську область на 42 км углиб.

Джерело