Кадиров надав 15-річному синові звання героя Чечні

Кадиров надав 15-річному синові звання героя Чечні

Фото: instagram.com/adam_benoevsky_k13 Рамзан Кадиров із сином Адамом

Першим носієм титулу «герой Чечні» став сам Рамзан Кадиров, підписавши указ про нагородження самого себе, тепер з’явився неповнолітній «герой Чечні».

Лідер Чечні Рамзан Кадиров надав 15-річному синові Адаму  звання «герой Чеченської республіки». Про це йдеться у повідомленні депутата Державної думи Адама Делімханова.

«Я з великим задоволенням вітаю мого ДОРОГОГО ПЛЕМІННИКА … Адама Рамзановича Кадирова з присвоєнням вищого звання Чеченської республіки — Герой Чеченської республіки», — пише Делімханов.

Делімханов назвав Адама Кадирова «прикладом винятково грамотної, всебічно освіченої і цілеспрямованої молодої людини» і відзначив його успіхи в змішаних єдиноборствах і стрільбі, а також опублікував своє фото з молодшим Кадировим на тлі Путіна.

Кадиров надав 15-річному синові звання героя Чечні

   

Додамо, що «герой Чеченської республіки» — найвища нагорода Чечні. Першим носієм титулу «герой Чечні» став сам Рамзан Кадиров, підписавши указ про нагородження самого себе, тепер з’явився неповнолітній «герой Чечні».

Нагадаємо, заарештований за спалення Корану в російському Волгограді Микита Журавель заявив про побиття його в СІЗО Грозного 15-річним сином глави Чечні Адамом Кадировим. 

Кадиров похвалив сина за побиття росіянина

Джерело