На Таврійському напрямку ворог збільшив кількість штурмів — Тарнавський

На Таврійському напрямку російські окупаційні війська збільшили кількість штурмів. За минулу добу Сили оборони знищили 431 окупанта та 42 одиниці ворожої техніки.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Російські окупанти збільшили активність бойової авіації та кількість штурмових і наступальних дій. В операційній зоні ОСУВ “Таврія” ворог завдав 56 авіаційних ударів, провів 68 бойових зіткнень та здійснив 665 артобстрілів. Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках. Загальні втрати ворога минулої доби склали 431 особу та 42 одиниці військової техніки», — йдеться в повідомленні.

За інформацією Тарнавського, зокрема, Сили оборони знищили 4 танки, 8 ББМ, 1 засіб ППО, 10 БпЛА, 18 автомобілів, 1 одиницю спецтехніки та 3 склади боєприпасів противника.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 19 січня 2024-го ліквідували близько 374 тисяч 520 російських загарбників, 920 з них – за останню добу.

Источник