Пєсков зробив заяву про двійників Путіна

Пєсков зробив заяву про двійників Путіна

Фото: АР (архівне фото) Володимир Путін та його прессекретар Дмитро Пєсков

Президент РФ ніколи не мав двійників та через свою мегаактивність «не сидить в жодних бункерах», заявив речник Кремля.

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін не має двійників і не сидів «ні в яких бункерах». Про це повідомляють російські ЗМІ 24 квітня.   «Чули, що у Путіна дуже багато двійників, які працюють замість нього, в той час, коли він сидить у бункері. Ще одна брехня. Ви бачите, який у нас президент. Він, власне, як був, так і є мегаактивний. Насилу за ним встигаємо, ті, хто працює з ним поруч», — сказав він.   За словами Пєскова, енергетиці Путіна «можна тільки позаздрити».   «Його здоров’я можна, дай бог, побажати самому собі. Ні в яких бункерах, він, звичайно, не сидів. Це теж брехня», — підкреслив речник Кремля.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що окуповану частину Херсонської області відвідав, незважаючи на запевнення російських пропагандистів, не сам голова Кремля Володимир Путін, а його двійник.

Керівник ГУР Кирило Буданов також заявив, що окуповані території відвідав двійник російського президента і спецслужби «трохи недопрацювали» його візит.

150 км від фронту. Нова поїздка Путіна до України

Джерело