Південь: на лівобережжі Дніпра ЗСУ знищили 26 загарбників і два танки

На півдні ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ за минулу добу виконали 33 вогневі завдання, знищено 26 російських загарбників та два танки. 

Таку інформацію Оперативне командування “Південь” оприлюднило у Фейсбуку, передає Укрінформ.

“Обстановка в операційній зоні на таврійському і південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контрольована. Противник веде бойові дії вздовж берегів Дніпра, облаштовує оборонні рубежі із заглибленням в східному напрямку територій, здійснює передислокацію підрозділів в зону максимального віддалення від району ураження нашою артилерією”, — ідеться в повідомленні.

З метою уточнення положення українських підрозділів росіяни продовжують використання БПЛА в районах Олешків, Львового, Голої Пристані, Берислава. Утім, через погіршення погодних умов кількість повітряних шпигунів суттєво зменшилася.

Ворог завдавав ударів із РСЗВ та танків у напрямку Чорнобаївки, Антонівки, Придніпровського, Токарівки, Одрадокам’янки, річкового порту і житлових кварталів Херсону. З важкої артилерії протягом дня кілька разів обстріляно Червоний Маяк, внаслідок атаки дрона, спорядженого ВОГом, у Бериславі поранено місцевого мешканця.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 33 вогневі завдання.

За попередніми даними, на лівобережжі Дніпра втрати російських агресорів становлять 26 загиблих та два танки — біля Олешок.

“У Чорному морі корабельне угруповання ворожого недофлоту в кількості сім кораблів маневрує вздовж узбережжя ТОТ АР Крим. На бойовому чергуванні один підводний ракетоносій, споряджений чотирма “Калібрами”, додали в ОК "Південь".

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого до 18 листопада ліквідували близько 83 тисяч 460 російських військових.

Источник